szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Sztrovacsek - Posztmodern Postoló Poszton

2007.08.09. 23:13 | Ares90 | 1 komment

Üdv Szubjektorok! Szeretném neketek bemutatni Sztrovacsek-et, aki beszállt a szubbiznicbe, és tőle is számíthattok postokra a jövőben. Yippee ki yay! Fele nyomás, fele dicsőség :) ,minden lében 2 szubejekt.

Címkék: tagok

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr27136436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztrovacsek 2007.08.09. 23:23:11

Szasztok!
Gondolom rájöttetek ( ha nem, most rásegítek), én kommenteltem Sztrova néven. Most már ezzel a névvel fogok posztolni, meg jó sokat postolni. Tőlem olyanokat várjatok, amiket nem várnátok. Próbálok majd hasonló frappáns szófordulatokkal élni, de a mestert nem lehet befogni, ti is megpróbálhatjátok. Szal olyan dolgok, amikről az átlag mást gondol. Máshogy. Ezért vagyok szubjektív idealista. Szubjektor.
Bye'z All
süti beállítások módosítása