szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Killing's as easy as breathing

2008.07.13. 22:49 | Ares90 | Szólj hozzá!

Üdv szubjektorok! Hadd ajánljam figyelmetekbe a következő játékot: Hunting Unlimited 2008. Elméletileg ez egy vadász-szimulátor, de valójában sokkal több annál.

Az önfeledt szórakozás szinte kimeríthetetlen tárháza. Mikor úgy érzed, hogy nagy rajtad a nyomás, és szeretnél kicsit ellazulni, akkor irány Afrika! Rengeteg elefántkölyök várja azt, hogy odakússz 3 méterre tőlük és kipróbáld rajta az újonnan szerzett Magnum 375-ösödet. Predátör István, kedvenc vadászunk bebarangolhatja az egész világot. Ölhet grizzleyt Kanadában, ritkíthatja a bölény állományt az USA-ban, szigorúan az állomány túlszaporodásának elkerülése végett. Az én kedvencem az afrikai szavanna ahol a hatalmas sík terülten rengeteg gazella hiszi azt, hogy zoo eledel szállítmányt hoztál nekik, a fanyelű kis szállítóeszközödben amit a kezedben tartasz. Minden pálya hatalmas, és elég sokáig tart bebarangolni őket. A távolság leküzdésére a fejlesztők két segítséget adtak. Az egyik egy gyönyörű tűzpiros quad, a másik pedig egy barna-fehér foltos lipicai példány. A quad érdekessége, hogy a fizika törvényeit meghazudtoló módon, abban a pillanatban teljesen megáll, ahogy az ember nem ad gázt. Leszálltam a vörös démonról, kerestem is a féknyomot, de az bizony nem volt. 28 féle fegyverből választhatunk. A legizgalmasabb a jó öreg Íj. Elég nehéz vele átvinni az elefántbőrt, de kitartó munkával és 3 tegeznyi nyílvesszővel a lehetetlen nem létezik.

Íme Afrika királya egy lövésből:

Címkék: játék szórakozás hülyeség 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr26566718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása