szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

A hazugság útjain

2008.07.20. 18:39 | Nyiz | 126 komment

Komolyan mondom, az index napról-napra megspórolja a napi kávé adagomat a vérnyomás növelő cikkeivel. Ma éppen ez megy e. Tiltakozzunk a Gárda ellen szőke hajjal, találta ki Szécsi Magda.

Igazából ez még nem is érdekelne, csinálja csak, ha ez neki jó, a gond az index tálalásánál kezdődik. Idézek:

"Véleményük szerint Magyarországon egyre erősödik, és egyre nagyobb teret kap a szélsőjobboldal: a Magyar Gárda cigányellenes felvonulásai, fizikai támadásai, valamint a Meleg Méltóság Menetének megtámadása már a náci nézeteket idézik."

Demokrácia van, miért ne kaphatnának lehetőséget, amíg nem ütközik törvénybe? Másrészt: "a Magyar Gárda fizikai támadásai" WTF? Milyen támadás? Hol? Mikor? A Magyar Gárda sose támadott meg senkit, ezt csak úgy híresztelik a vakvilágba, de erre bizonyítékot még senki nem mutatott fel. Mert nincs is. És akkor még: Mi köze a Magyar Gárdának a melegfelvonuláshoz? Ott voltak? Ők dobálóztak? Nem, seggarcú részeg huligánok voltak, a Gárdának ehhez már megint semmi köze, csak jó összemosni a seggarcokkal a Gárdát, ha máshogy már a rossz hírét nem lehet kelteni, na majd így. Éljen Szécsi Magda sunyi csúsztató gondalatai.

"A mozgalom támogatóinak többsége kopaszra vagy néhány centiméteresre vágatta le, és szőkére festette haját, hogy így demonstrálják: a látszat alapján senki nem döntheti el, ki számít felsőbbrendűnek."

Lemaradtam valamiről? Mikor volt valaha szó a Magyar Gárda kapcsán a magasabb, illetve alacsonyabb rendűekről? Erről eddig szó se volt, ezt is csak Szécsi Magda és társai találják ki, hogy valahogy össze tudják mosni a Gárdát a hitleri időkkel.

"Véleménye szerint a gárdisták tatárszentgyörgyi, pátkai, faddi, kerepesi és galgagyörki fellépéséből, valamint a melegfelvonulás megtámadásából látszik, hogy a szélsőjobb aktivistái végcéljukat tekintve a cigányok és a melegek fizikai megsemmisítésére törekednek."

Ez volt az a pont, amikor úgy éreztem, ma is megspóroltam a kávét, amit nem is iszok. Az eddigi idézetek nem az index sara volt, ők csak közölték Szécsi "érdekes" gondolatait a témáról, de az már igenis az, hogy a "galgagyörki fellépés" szókapcsolatot úgy lehozzák, hogy a témáról egyébként említést sem tesznek. Ahogy a többi nagyobb hírportál sem. Csak Bayer Zsolt, és a Mélymagyar hozta le a témát, őket meg szépen viszgálat alá is helyezték, mert uszítanak a cigányok ellen. Az persze nem baj, hogy vagy 30 cigány majdnem megölt egy házaspárt, a rendőrség semmit nem csinált, és csak a Gárdának köszönhetik testi épségüket. Na, ez a galgagyörki fellépés. Szécsi tehát a vandál, tolvaj, és akár gyilkos cigányokat védi a rendes emberek ellen. Ez mintha bűnpártolás lenne, amit mintha a törvény bűntetne... Hajjaj, ki is a szélsőséges akkor, kedves Szécsi Magda?

Azt az égbőlkapott marhaságot sem tudom hova tenni, hogy miből következtetett a jó irónő arra, hogy a melegeket, illetve a cigányokat (mint etnikumok, minden más köülmény figyelmen kívül hagyásával) kiírtandók. Ezt sem nyilvánosan, de még burkoltan sem vállalja fel sem a Gárda, sem a Jobbik. Ez nem a Harmadik Birodalom. Itt senkinek nem érdeke és akarata megölni több, mint egy millió embert. Ezt már megint csak Szécsi hiszi.

"Magyar állampolgárként nem foszthatják meg a romákat egyenjogúságuktól csak azért, mert egymillió cigányból ötezer cigány férfi képtelen betartani a törvényeket, ugyanis ők sem ítélnek el kilencmillió magyart azért, mert közülük egymillió cigányokat ver, gyilkol, megaláz, félelemben és nyomorban tart."

1 millióból 5000. Persze, ezt hol álmodta írónő? Ha csak 5000 lenne az 1 millióból, a Gárda meg sem alakul, mert az 5000 a valós adatokhoz képest olyan elenyésző szám, hogy az ingerküszöböt nem éri el. Az meg már főleg hallatlan, hogy 1 millió magyar verne cigányokat és a cigányokat félemlítené meg! Ellenben a cigányok igenis megfélemlítenek több ezer magyart. Ebből is látszik, hogy Szécsi Magda még nem látott valódi roma telepet vagy olyan falut, ahol a romák elég nagy arányban képviseltetik magukat.

Ami szomorú: 1.) Az index ezt a cikket lehozza úgy, hogy pl. a galgagyörki cigányterrorról egy szót nem közöl. 2.) Szécsi Magdához magukat értelmiségiként aposztrofáló emberek csatlakoznak. 3.) Szécsi Magda hazudik, sarkít, csúsztat, bűnt pártol, mégis ő a hős, aki leszámol a Gárdával.

Címkék: politika magyar magyarország társadalom idióta gárda miért???

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr26576931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.20. 21:50:18

A zöld jó ötlet, de egy kicsit azért a sötétebbnél maradtam, hogy ne vakítsa meg az embert. Remélem ez már jó.

sorno 2008.07.20. 21:54:42

Mondja meg Valaki, mikor lesz már ennek vége??
Hogy mindenért a magyarságot teszik felelőssé, hogy mi vagyunk az aljas semmirekellő népség, akik nem hagyjuk élni a zsidókat meg a cigányokat?
Mikor jön el az az idő, hogy ha valaki magyar, akkor nem csak kötelességei (pl fogjuk be és adózzunk!), hanem jogai is lesznek!??
Mikor éljük már meg, hogy nem nyomnak el a politikusok azzal,hogy támogatják az etnikumokat a magyarokkal szemben?? Kizárólag a mi kárunkra! Ha csak egy mozdulatot is teszünk a magyar emberek védelmének érdekében, azt a liberálisok csírájában igyekeznek elfojtani !!
A Magyar Nemzet segélykiáltását mikor hallják már meg végre?!
Emberek, össze kell fognunk egymásért, mert eltaposnak!

nnn 2008.07.20. 21:56:41

Szeptember 6-ig ez lesz. Vegyétek már észre. :)

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2008.07.20. 21:58:48

"Tisztelt Polgár!

Mi már figyelmeztettük Önt, ne emberkedjen. Kérem térjen észre.

Gondolatrendőrség."

Rwindx 2008.07.20. 22:05:14

Ja igen az egymillió cigánygyilkos magyarról olvasni külön üdítő volt nekem is.
Most a magyarok vagy vérszomjas bestiális nagy (többszáz fős) csapatokba verődnek és úgy gyilkolják éjszakánként az éjjel, egyedül a munkából hazafele közlekedő cigányokat. Vagy pedig Magyarországon már nem él cigány.

A matematika tanítást nem erőltethették az intézetben anno.

barrry 2008.07.20. 22:15:58

egyébként ilyenkor sajnálom, hogy mégsem szavazták meg a gyűlöletbeszéd törvényt.
Most 9 millió magyar perelhetné ezt a provokátor magdát.

fűzfavirág 2008.07.20. 22:18:30

Rwindx
:D sőt lol...
Gondold el, nagyjából minden tíz emberből egy már ölt cigányt. Ezek szerint én valami zárványban élhetek, mert sokszor tíz ismerősöm/barátom van, és még egy sem közülük.
Ennyi agyhalottat (sóhaj)

Werwolf 2008.07.20. 22:30:51

az ilyen szecsimagda-fele tehetsegtelen szar azert csinalja ezt a hisztit, hogy jo pontokat kapjon elkuroeknal, meg altalaban az mszmp-szdsz botranykurzusnal, hogy ha majd kell rendelni valami allami "müalkotast", akkor majd öt huzzak elö. Ugyanaz az eset, amikor szovjetjozsi, aczelbandi, meg avar elvtars szopjak az mszmp faszat, tehetsegtelen, felesleges, gusztustalan emberek, akiknek nincs mas modjuk az ervenyesülesre, mint a meleg szarig benyalni a bünbandanak.
Sok ilyen hitvany tetü fog a tarsadalom peremere kerülni eleg hamar.
Szecsimagda, ne hagyd meg abba a szarkevereses nyomulast, lecci, hogy a neved ne felejtödjön el, hogy a kiközösitesed kesübb teljes legyen.
De jobb lenne, ha inkabb eltakarodnal az orszagbol.

beleszolok 2008.07.20. 22:30:51

Rwindx 2008.07.20. 22:05:14
"Ja igen az egymillió cigánygyilkos magyarról olvasni külön üdítő volt nekem is.
Most a magyarok vagy vérszomjas bestiális nagy (többszáz fős) csapatokba verődnek és úgy gyilkolják éjszakánként az éjjel, egyedül a [b]munkából[/b] hazafele közlekedő cigányokat. Vagy pedig Magyarországon már nem él cigány.

A matematika tanítást nem erőltethették az intézetben anno."

Ehhe :)

Te valami sci-fi író vagy? :D

Sztrovacsek 2008.07.20. 22:35:04

Megkésve bár, de törve nem, de írok én is.
"Kedves" (höhö) epe!
Az a jópofizás, hogy epét hányok tőled. Tipikus idióta vagy. Azonnal személyeskedéssel kezdesz. Ha csak egy kicsit is visszaolvasnál a blogon, látnád, írunk mi a szemét politikusokról, stb is. Ez szól mindenkinek (a szemétkedő részt leszámítva), tessék szépen visszaolvasni, van még jópár dolog, amihez írhattok, mi nem csak a cigány-, politkusbűnözésről írunk. Örömmel látom azt is, hogy ezt sokan olvassátok, és sokan ugyanazt gonduljuk.

bélapu 2008.07.20. 22:49:15

Most azért képzeljétek el, hogy szegény Szögi helyett egy zsidót rugdostak volna halálra a feketék? A libsik mit szóltak volna hozzá? És a szécsi?

Werwolf 2008.07.20. 22:59:15

nagy összetartas van most az elvtarsaknal.
nagyon kell most nacizni, fasisztazni, valahogy tematizalni a közvelemenyt, addig se arrol beszelnek az emberek, hogy a gyurcsanyi mennyire elkurta.
erre jok az ilyen szecsik, vagok, jancsok..., kapnak is erte forrasokat, dijakat, azoknak az adojabol, akiket lenaciznak, lefasisztaznak.
gerinctelen csuszomaszo banda.

states 2008.07.20. 23:02:14

Na gyerekek, vagy szőkére festitek magatokat, vagy rasszisták lesztek. Hi-hi, ez már maga a bolondokháza, az egész ország egyetlen nagy Lipótmező lett...

csavargo 2008.07.20. 23:03:01

vagy cigány vagy cigánybérenc, én azt se tudtam hgy as világon van, érdemes a neten rákeresni, hgy hol találkozni még a nevével...

izé, mostanában miért mindenki ezt a cigány védős jajjveszékelős nácizós vonalat üti meg, ha azt akarja neve forgalomba kerüljön?

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.20. 23:06:11

csavargo: Mert ez a nívó a mainstream médiában mostanság...

Nagy Béla 2008.07.20. 23:11:26

A világ megérett pusztulásra. n6y2cq

states 2008.07.20. 23:15:51

Amúgy nem vagyok erős matekból, de ha egymillió cigánygyilkos magyar van, akkor vagy nincs már élő cigány Magyarországon, csak ma láttam vagy tízet a 70-es trolin, amint teleköpködték szotyolával a járművet, vagy eredetileg akkor kétmillió volt. Na de akkor hol van elrejtve az egymillió hulla? Itt már csak Miss Marple segíthet...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:26:58

"az ilyen szecsimagda-fele tehetsegtelen sz*r azert csinalja ezt a hisztit, hogy jo pontokat kapjon elk*roeknal, meg altalaban az mszmp-szdsz botranykurzusnal, hogy ha majd kell rendelni valami allami "müalkotast", akkor majd öt huzzak elö. Ugyanaz az eset, amikor szovjetjozsi, aczelbandi, meg avar elvtars sz*pjak az mszmp f*szat, tehetsegtelen, felesleges, gusztustalan emberek, akiknek nincs mas modjuk az ervenyesülesre, mint a meleg sz*arig benyalni a bünbandanak." - írja werwolf.

És werwolfnak ebben tökéletesen igaza van.

A volt kommunista, most posztkomminista oligarchia és talpnyalóik, hogy pozícióikat megtartsák és megerősítsék, képesek akár a polgárháborúig is elvinni ezt a szegény kis országot. Ezt pedig meg kell akadályozni!

Nemrég olvastam Tóth Gy. László cikkét a Magyar Hírlapban, aki azt veti föl, hogy az erkölcsi válság (mert ez bizony az) csak úgy érhet véget, ha a jobboldal kikényszeríti az előrehozott választásokat (majd utána átfogó felelőségrevonást hajt végre). Valamennyi jobboldali képviselőnek a parlamenttől az önkormányzatokig vissza kellene adnia a mandátumát, ezzel kikényszeríthetné az előrehozott választásokat... Bizony, ezt kellene tenni még mielőtt a "bal" el nem szabadítja a poklot.

Pszt! 2008.07.20. 23:36:51

Szögi zsidó volt.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:38:23

Bakker! Ki az a Szögi?

Gringo 2008.07.20. 23:38:31

Mi van? Vasárnap este csak szélsőjobbos blogok kerülnek ki az indexre?
Persze ez is a balliberális média mesterkedése. :D

Pszt! 2008.07.20. 23:39:13

akit a cigók megbubultak

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:40:05

Pszt! És ebből az következik hogy...?

Pszt! 2008.07.20. 23:40:30

Csak azt tudnám, mit fogtok csinálni, ha az összes cigót, meg zsidót kiirtjátok? Ki lesz a következő?

states 2008.07.20. 23:40:37

Az aláírók névsorára azért kíváncsi leszek, mert aki ezt a szöveget aláírja ahhoz azonnal orvost kell hívni vagy küldeni...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:41:50

Pszt! Miért kellene a cigókat és zsidókat kiirtani? és ki akarja a cigókat és zsidókat kiirtani?

Pszt! 2008.07.20. 23:42:15

nagyon féltek ti a szőkére festettektől, ha ilyen intenzíven kommenteztek.

Pszt! 2008.07.20. 23:42:55

bbjnick Ki nem akarja?

Pszt! 2008.07.20. 23:43:30

Mit akartok velük csinálni?

Pszt! 2008.07.20. 23:44:00

Gyakorlati példákat kérek!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:44:24

Pszt! Mi következik abból, hogy Szögi zsidó volt? Bakker, én ezt nem értem. Aki zsidó, az nem ugyanúgy hal meg, ha agyonverik?

Pszt! 2008.07.20. 23:46:23

Szögi nem is zsidó, hanem cigány volt.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:48:49

Pszt! Ehhh! Lósz*rt!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:51:31

Nyiz! A mai magyar balnak már csak a dezinformálás, a zavarkeltés, és, végül, az uszítás maradt. Ezért kellene őket mihamarább megállítani, míg valami jóvátehetlen nagy bajt nem okoznak.

Pszt! 2008.07.20. 23:51:50

Csak gúnyt űzök a fasisztoid barmokból. Jókat tudok röhögni ezen a szánalmas csőcseléken. Hogy bepöccennek, ha vki palira veszi őket.

states 2008.07.20. 23:53:04

Pszt
Na jó, de mi lesz a szőke nő viccekkel, az most duplán rasszistának számít?

Pszt! 2008.07.20. 23:53:06

"dezinformálás, a zavarkeltés, és, végül, az uszítás maradt."

A fidesz baloldali? Mert ez rájuk igaz.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.20. 23:53:30

Ez már megint valami provokátor. Azért az vicces, hogy a témához érdemben hozzászólók (epe kivételével kb mindenki) tudnak értelmesen érvelni a témáról, megbeszélni a kapcsolódó dolgokat, aztán jönnek ezek a Pszt! féle IQ 70 emberek trolloskodni, mert azt hiszik, hogy ettől Szécsi hülyesége tompul. Hát nem. Jah, és Pszt!, itt senki nem veszi fel a provokációdat. Nem tudod bebizonyítani az igazadat, hogy itt mindenki fasiszta/náci/hungarista/whatever, mert nem az. Senki nem akarja kiírtani se a zsidókat, se a cigányokat. Nehéz felfogni, mi?

2008.07.20. 23:53:47

Szegény kicsi Pszt! :(

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:54:13

Pszt! "...sekély e kéj...", testvérem:-)

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.20. 23:55:08

Ha értelmesen hozzá tudsz szólni a témához, ám legyen. Viszont, ha trolloskodsz, akkor bizony ki leszel moderálva. Epe se lett moderálva csak azért, mert más véleményen van. Ha szépen megfogalmazod, mit szeretnél, akkor oké, egyéb esetben nem vagyunk rád kíváncsiak. Köszi.

barrry 2008.07.21. 00:03:08

én arra lennék kíváncsi hogyan akarja pszt és az elvtársak kiírtani a magyarokat.
példákat írnál pszt!
olaszliszka az már a kezdet volt?

barrry 2008.07.21. 00:05:59

mindenképpen fontos a jövő Magyarországa szempontjából, hogy az ilyen uszitások ne maradjanak büntettlenül.
Erkölcsileg, morálisan szakadék szélén áll az ország és nem szabad hagyni, hogy még jobban elmérgesedjen a viszony.
az provokátorokat meg kell büntetni és a legkeményebb üntetést kell kiszabni rájuk.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 00:09:58

barrry!

itt a hatalom, a pozíciók megőrzése a tét. amikor ezek a jóemberek kilencven után újraszervezték a hatalmukat, azt nem kalkulálták be, hogy alkalmatlanok a kormányzásra. most ezzel szembesülnek. és ez nagyon fájdalmas számukra. nem mellesleg, ez egy teljesen demoralizálódott garnitúra, ezeknek már semmi sem számít. az elitjük lelécel nyugatra, ha összeomlik a rendszer, de a slepp itt marad és nagyon nagy sz*rban lesz. erre kellene már rájönnikük nekik is...!!!

states 2008.07.21. 00:11:50

Szerintem is hasznos ez a Széchi-szöveg, mert még azokat is kiábrándítja, akik valamilyen okból idáig hittek ennek az emberjogi hablatynak, szemben azzal, amit a saját szemükkel láttak, tapasztaltak cigányügyileg...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 00:16:02

state! jó lenne, ha maga a magyar bal (a magukat baloldaliként meghatározó emberek) gondolnák végig az egész mai magyar helyzetet és a saját jól fölfogott érdekükben (ha már a nemzet nem számít) revideálnák a h*lyeségeiket. mielőtt még valami iszonyatos tragédia nem történik!

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 00:17:38

Amúgy valakinek van képe erről a Szécsi Magdáról? A google semmi érdemlegesre nem jutott, sz'al ebből is látszik, hogy mennyire ismeretlen valaki ez. De azért engem mégis érdekelne az arca, ha szembejön velem az utcán, megkérdeznék tőle 1-2 dolgot Gárda ügyben.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 00:22:28

nyiz! a magda nem tényező:-( ellenben, az, hogy a bal már a cigányságot uszítja ta öbbségi nemzetre, a lealjasodás utolsó stádiumát mutatja. ezek most már tényleg mindenre képesek. mihamarább meg kell őket állítani. ha a jobboldali pártokban ténylegesen van szemernyi felősségérzet, akkor mihamarább kieszközölik az előrehozott választásokat.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 00:25:24

Erre én nem sok esélyt látok. Meg kérdés, hogy a Jobbik jelen támogatottságával be tudna-e jutni a parlamentbe. Márpedig rájuk mindenképpen szükség van, mert az ilyen Orbán félék sem megoldás, akik 2006-ban is a Lungodrommal paktáltak le...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 00:31:16

nyiz! paktáljon mindenki akivel jól esik neki, csak az összeomlást akadályozzák meg. egyébként pedig: ha a jobbik kap a választásokon vagy 8-10 %-ot a fidesz sem lesz már olyan finnyás...

Amstrong429 2008.07.21. 00:32:48

"...Ha csak 5000 lenne az 1 millióból, a Gárda meg sem alakul.." Ezzel elismerted, hogy a Gárda romaellenes.

És tudod, az az érdekes, hoyg pont a Gárdának nagy a szája, amikor a határokon túl meg kell védeni a magyar kisebbségeket. Tudjátok, a roma kisebség Magyarprszágon pont olyan, mint a magyar ksiebbség pl. Romániában.

Jogaik kell, hogy legyenek egy teljesértékű életre, állampolgárságra. Egy romának MAgyarországon éppúgy, mint egy magyarnak Romániában vagy egy katalánnak Spanyolországban

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 00:34:13

Én azért nem bízok a Fideszben sem kifejezetten. Egy fokkal jobb, mint az MSZP, de van ott is ilyen Deutsch Tomika, aki elég szépen elküldte a k. anyjába Für mestert, mert az pártolta Gárdát. Meg a Rogánról is lehetne regélni eleget. Én még mindig azt mondom, hogy a Jobbikot kell bejuttani a parlamentbe (ami azért nem lesz egyszerű, de megoldhatónak tartom), onnantól kezdve várható a javulás.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 00:37:26

Amstrong: Igen? Mert a magyar megfélemlít, színesfémet lop, rabol, gyilkol, ingyen él romániában vagy szlovákiában? Hát nagyon nem. Nem segélyből élnek, dolgoznak, ahogy kell, nincs is problémájuk velük a helyi hatóságnak. Ez rossz példa volt szerintem.
És ki mondta, hogy nincsenek a romáknak jogaik? Olvastál te valahol ilyet? Ez szerintem mindenki számára evidens, hogy nekik is vannak jogaik (ami természetes dolog, legyen is), a gond ott kezdődik, hogy ezzel visszaélnek.
Harmadrészt, a Gárda nem cigányellenes, a gárda cigánybűnözés ellenes. Hogy lehet, hogy a Gárda felvett a tagjaik közé 3 cigány származású fiatalt is, ha cigányellenes? Na ugye.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 00:51:57

amstrong csak viccel! a cigányság nem nemzetiség, hanem etnikum, kisebbség, teljesen más a helyzete, mint mondjuk, a magyaroknak a szomszédos országokban. joguk ugyanakkor ugyanúgy és ugyanannyi van, mint bármely más magyar állampolgárnak, de egy grammal sem több. a pozitív diszkrimináció a kisebbségek legnagyobb ellensége (ezt leginkább a tisztességes kisebbségi vezetők vallják, kisebbségüket védendő)...

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.07.21. 01:14:07

Méghogy nem léphetünk ugyanabba a patakba? A magyar közélet ugyanabban a szarlében tocsog 20 éve. Lehet, soha nem is jöttünk ki belőle.

Ku-Klux-Klan 2008.07.21. 01:19:56

Én meg már se szőke , se vörös cigányt nem akarok látni. Se ilyen büdöskurvát, mint ez a pállottszájú, tripperes eszem-faszom Magda.
Pszt! Kussolj!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 01:25:57

g. d. magiszter! ha rövidesen nem jövünk ki belefullunk...

bjela szila 2008.07.21. 03:14:46

azért szép lesz kolompárorbán szöszi tüsi hajjal ...
vagy orosz jozefina! nézzük a poénos oldalát is a dolognak . piszkosul nem értek egyet a hölggyel , de ha minden roma az ő életútját választaná , nem kellene a Gárda . de nem választják . ennyi .

mondocska 2008.07.21. 03:27:49

A probléma az, hogy a Gárda ellen, a magyarság ellen, mindenféle "kisebbség" érdekében megszólalók végtelen teret, lehetőséget kapnak nézeteik tálalására, még akkor is, ha csupa névtelen senkik. Az átlagember elmondta már úton-útfélen a problémáját, leírta, elsírta etc., és mintha meg sem hallaná senki. Ha ezegyszer hiszünk "igazmondó" Gyurcsányunknak, tudni kellene, hogy csak a csőcselék hőzöng, a csendes, de velük egyet nem értő többség -még- nem hallatja szavát. Valakinek viszont egyre inkább úgy tűnik komoly érdeke a feszültség szítása. Mai híradásokban látom -Szikszó- 15 gárdistára felvonultatnak állítólag 1000 dísz romát. Ki kelti itt akkor a félelmet? Kinek jó ez? Egyre inkább nem tudom. S félek, hogy ebből azok jönnek végül ki jól, akiket én nem szeretnék. Végül lesz ahogy lesz, de a visszaszámláló beindult.

kretének klubja 2008.07.21. 05:48:59

aki előttem írt, krtetínó

alpesi kretén , aki utánam ideír

Etniez 2008.07.21. 06:33:02

Szerintem ez a Szécsi Magda egy hazudós idióta.
Kár ragozni.

0xFFFF 2008.07.21. 06:36:54

"bbjnick · bbjnick.blog.hu 2008.07.20. 23:54:13
Pszt! "...sekély e kéj...", testvérem:-) "

Ezt lefordítottam lovári nyelvre. Így hangzik: Segély a kéj.

wudu (törölt) 2008.07.21. 06:56:18

az ilyen uszító idiótát kéne dunába lőni, amikor odaszarnak a "brazilok" az utcára, az persze el van felejtve

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.21. 07:29:40

Én azzal az ötlettel fordulok a tisztelt balos, libsi, bibsi népnyúzó kormányhoz és annak támogatóihoz, hogy válasszunk akkor le a Magyarország területéről egy pár megyényit és adjuk oda a cigányoknak.

Aronka 2008.07.21. 08:04:20

Már nekem sem kell a kávé... Egy megoldás van. Gyereket úgy nevelni, hogy el tudjon takarodni ebből a Magyarországnak nevezett foshalomból. Legyen inkább kisebbség külföldön, mint itthon.

szoke 2008.07.21. 08:07:50

Uraim! Nem az lenne az első lépés a megoldás felé, hogy az összes jogvédőt falhoz állítani- aztán vagy mennek testközelbe jogot védeni/ a putrikba /,vagy sortűz.
Ezzel az alap probléma kilőve, lehet a megoldásra koncentrálni........

midnight coder 2008.07.21. 08:49:11

Most reggel volt a Kossuthon hogy a horvátoknál az EU emberjogi bírósága jóváhagyta a cigánygyerekek szegregált oktatását és hogy ez mennyire rossz. Érdekes módon az adófizetõ polgárok gyerekeinek joga a normális iskolához és a nyugodt körülményekhez a tanuláshoz fel sem merült.

De igazából nem is ez az érdekes, hanem hogy ezzel kapcsolatban felmerült hogy ilyen eset másütt is felmerült, Pl. a görögöknél. Nem is tudtam hogy ott is vannak... És ami furcsa: ott is velük van a baj. Meg a románoknál, a szlovákoknál, nálunk, a franciáknál és általában ahol csak elõfordulnak. Kis hazánkban sincs semmi gond Pl. a szerb, román, szlovák, stb. kisebbségekkel, még akkor sem ha épp az anyaországukkal nem épp a legrózsásabb a kapcsolatunk. Érdekes módon csak azok a szegín cigányok akikkel a gond van.

LOLZOR 2008.07.21. 08:49:31

de gonoszak vagytok :)
a jogvédőket csak le kéne költöztetni egy borsodi kis faluba, családjukkal és minden vagyonukkal együtt, lehetőleg a cigányok lakta környékre. egy év múlva pedig megnézni, mennyi maradt belőlük :D

civil polip 2008.07.21. 08:51:12

Nyiz! Elolvastam az életrajzot (www.mmi.hu/romaoszt/kepzomuv/eletrajz_m/19szecsi.htm). Elárulnád, melyek azok a pontok, amely miatt "csöppet sem szimpatikus"? Komolyan érdekelne, mit találtál benne.

Istvan 2008.07.21. 09:00:24

Nagyon tetszik, ahogy aközben hogy tagadjátok hogy a Gárda cigány és zsidóellenes lenne - buziztok cigányoztok és zsidóztok. Bravó

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.21. 09:10:12

Istvan:

Nagyon tetszik, hogy számodra az itteni kommentelők véleménye automatikusan a Gárda véleménye. Bravó, az ilyen szövegértéssel küszködő barmok miatt tart itt az ország, ahol tart. Te vagy az, akit úton-útfélen átbasznak és még véded is őket.

Jogomban áll zsidózni, cigányozni, buzizni. Egészen addig amíg nem uszítok, bántalmazok valakit. Ezek a jogaim, amit ti, amúgy faszszopó hazug (ál)liberálisok adtatok nekem.

civil polip 2008.07.21. 09:11:52

Istvan: hogyne, a holokausztot is azok tagadják, akik szerint pedig igény lenne rá.

akárki 2008.07.21. 09:14:38

Remélem minden nap lesz egy ilyen "mozgalom"!

Remélem az össze napilap címlapon hozza!

Remélem mindenkihez eljut az üzenet!

És végül remélem, hogy kurtára elege lesz ebből a sok nevetséges agitpropból az embereknek 2010-re!

Csak így tovább!

baszki 2008.07.21. 09:15:12

Valszeg bunkó paraszt vagyok, de ki az a Szécsi Magda.
Az, hogy hülyepicsa már tudom.

Istvan 2008.07.21. 09:17:13

Nyiz · ezt írod:
Ha értelmesen hozzá tudsz szólni a témához, ám legyen. Viszont, ha trolloskodsz, akkor bizony ki leszel moderálva. Epe se lett moderálva csak azért, mert más véleményen van. Ha szépen megfogalmazod, mit szeretnél, akkor oké, egyéb esetben nem vagyunk rád kíváncsiak. Köszi.

Ez alapján javaslom kimoderálásra a következő hozzászólásokat, hozzászólókat is, mert nem sikerült tartalmilag hozzászólni a témához, csak mocskolódnak. Ahogy írjátok valószínüleg provokátorok:

a leírásod szerint valószínüleg provokátorok:

Ku-Klux-Klan 2008.07.21. 01:19:56
Én meg már se szőke , se vörös cigányt nem akarok látni. Se ilyen büdöskurvát, mint ez a pállottszájú, tripperes eszem-faszom Magda.
Pszt! Kussolj!

Avraham NetJézus · www.szombat.org/forum/topic.php?id=34&page=17 2008.07.20. 22:33:54
Csak egy újabb mocskos hazudozó zsidó.


wudu 2008.07.21. 06:56:18
az ilyen uszító idiótát kéne dunába lőni, amikor odaszarnak a "brazilok" az utcára, az persze el van felejtve

Én nem röhögnék, hanem megkönnyebbülnék ha ez a mocskos antimagyar "értelmiségi" csürhe eltakarodna máshová mérgezni a levegőt.

Istvan 2008.07.21. 09:19:23

Avraham hol állítottam hogy nincs jogod hozzá? Ha ezt megválaszolod beszélhetünk a szövegértésről, de akkor sem a Te mocskos ordenáré stílusodban.

Walaki 2008.07.21. 09:21:39

Igaza van a blogírónak! A szadesz, meg az álértelmiség (szociológusok, pszichológusok, elméleti pedagógusok, fajvédők) , meg a szenvelgő, meg nem értett álművészek kicsit visszavehetnének. Örüljenek, hogy a birka nép eltartja őket, meg a velük szövetséges csőcseléket az adójából.

VV · http://ingyenajandek.freeblog.hu 2008.07.21. 09:46:51

A fajvédők mind értelmifogyatékosok, akárcsak a kis védenceik. Vitaképtelenek, ostobák, primitívek. Van egy ötletem, úgy is rég' volt már valóságsó a tévékben:
Költöztessük be ezt a szécsi luvnyát egy cigánytelepre és kövessük figyelemmel vidám hétköznapjait. Nem baj, ha "kiszavazzák" megy a helyére a kövi fajvédő/bűnpártoló...

wabel 2008.07.21. 09:49:57

Ez a szécsi (direkt kisbetű) egy eszement! El kéne költöznie Borsodba, aztán élni egy csöppet az imádott kissebbségieivel. Írhatna nekik akármilyen darabot egy idő után biztos kirabolnák az ő portáját is, ha éppen abban látnának üzletet és akkor kinyílna talán a csipás szeme. A családomat már 2x kirabolták a cigányok, mindtkét alkalommal nyaralás közben. 1x semmit sem tett a rendörség, legalábbis eredménye nem lett. A második alkalommal meglett a barom cigó és néhány cuccot megtaláltak nála. Azt visszakaptuk, a pasit BIZONYÍTÉKOK HIÁNYÁBAN viszont felmentették. Akkor hogyan került hozzá a cuccunk? Ez nem bizonyíték? Biztos vette a piaco....mint ahogy állította. Meg egy német pasi laptopját is, mi?! Mikor analfabéták! Nesze neked Országimázs! Ja, és odamentem hozzá, hogy az iratainkat VISSZAVÁSÁROLNÁM. Na tippeljetek, mi lett? Igen, igen, alig úsztam meg verés nélkül! De gondolom ha elagyalnak, akkor az az én hibám lett volna, hogy ártatlanul gyanúsítok dolgos roma polgárokat és még engem ítéltek volna el?! Hajrá Gárda! Abcug szécsi!

Kuruc 2008.07.21. 10:02:25

Remélem a szőkítéshez valamilyen hidrogénszármazékot használnak és jó tőményen. Bár az agyukat már az sem tudja kiégetni De ha lekepja a hajukat jó szkinheadek lesznek és és hátha megpicsázzák őket a cigók:)

Magustanonc 2008.07.21. 10:08:10

sorno 2008.07.20. 21:54:42
"Mondja meg Valaki, mikor lesz már ennek vége??
...
Mikor éljük már meg, hogy nem nyomnak el a politikusok azzal,hogy támogatják az etnikumokat a magyarokkal szemben?? Kizárólag a mi kárunkra! Ha csak egy mozdulatot is teszünk a magyar emberek védelmének érdekében, azt a liberálisok csírájában igyekeznek elfojtani !!"

Akkor, kerlek alassan, amikor majd lesz annyi esze a magyaroknak, hogy nem ilyen balfek politikusokat juttatnak hatalomra.

Sztrovacsek 2008.07.21. 10:18:25

Nyiz most nem lesz pár óráig, úgyhogy moderálásra sem kerül sor. (Mivel nem szeretném, nem tudom mit hagyna meg, és végülis szólásszabadság van, a másik oldalról jövő, minket szidó kommentet is meghagytuk).
Az életrajz azért nem szimpatikus mivel maga az írónő sem az, azért, mert mint leírta még az általános iskolát sem tudta befejezni egy helyen. Nincs semmi irodalmi végzettsége, de ez nem is lenne baj, ha nem abból húzna hasznot, hogy romagyerekeknek/ről ír könyvet. Egyrészt szerintem alig van pár aki el (tudja) olvasni, másrészt az ilyen munkáért a kormány ad támogatást, úgyhogy ez is egyfajta ingyenélés. Azt is valószínűnek tartom, bár nem tudom, hogy élt-e már romák/cigányok között, és ha nem, hogy veszi a bátorságot, hogy róluk írjon.
Lényegeb ugyanez az helyzet a jogvédőikkel.
Ezen blog írói pedig egyaránt utálják a !tolvaj, hazug, csaló! politikusokat, cigányokat, jogvédőket, és még a "normális" (fehér) embereket is. Szerintünk egy normális társadalomban ilyeneknek helye nincs, a világon elég lenne párszáz millió ember.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.21. 10:21:44

Istvan:

Lehet, hogy ordenáré a stílusom de amit meg te csinálsz azt, úgy hívják, hogy csúsztatás.

Tehát, tiszteletteljes kérdésem az lenne, miért adod a Magyar Gárda szájába az itt kommentelők szavait? Kérlek magyarázd el logikailag és légy szíves kímélj meg a prekoncepcióktól, ellenérzésektől, szalmabáb érveléstől minket. Előre is köszönöm.

civil polip 2008.07.21. 10:30:13

Sztrovacsek:

hú, a szemét ringyója! nem egy helyen végezte az általánost!
még jó, hogy a főiskolát sikerült a szerencsétlennek egy helyen elvégeznie.
egyébként pedig gratulálok ehhez a szellemi műhelyhez. el kell kezdenetek a válogatást, mert nem juttok a végére.

Sztrovacsek 2008.07.21. 10:42:10

Úgy látszik nem értetted meg, nem szemét ringyója, tényleg, miért jó csúsztatni? Arra értettem, hogy nem jó túl sok mindenre az "írónő", ha ilyen iskolákat, és ennyi helyen végzett. Legtöbben tudjuk, hogy a szocializmus egyik legnagyobb bukása ez a cserediákprogram volt, mivel nyelvtudás nélkül még a tantárgyat sem tudja megtanulni. Szerencséjére dr.Török János támogatta... jah egy fiatal lányt, vajon mit kapott cserébe... Visszatérve nem sok haszna lett az iskolákból, ezért ír, de amit ír, azt nem igazán olvassák, még azok se, akokről/hez szól, viszont az állam támogatja ezt, ebből él. Remélem világos, hogy mit akartam kifejezni.

civil polip 2008.07.21. 10:46:33

nekem elsőre is világos volt, mit akartál kifejezni, azóta is ezen röhögök

Sztrovacsek 2008.07.21. 10:49:15

És mit talász benne viccesnek?

civil polip 2008.07.21. 11:12:42

Sztrovacsek:
azt, hogy amit egy általad elismert embernél méltányolnál vagy észre sem vennél, itt negatívumként sorolod fel azért, mert az illető nem szimpatikus. kiegészítve mindezt azt általad kreált körülményekkel (pl.: romákról és romáknak ír - tényleg? ez miből derült ki?; támogatást kap - ez könnyen lehet, csak ő biztos nem érdemli meg :-). írna inkább herripottert, nem kéne a támogatás; a dr. Török János-féle lebegtetés önmagában is gyönyörű - tuti, hogy nem puszta emberségből támogatta). a kapálódzáson röhögök.

Sztrovacsek 2008.07.21. 11:29:28

Te nem igazán ismersz engem, szóval ezt nem tudhatod mi a pozitívum, de szerintem sehol sem az, hogy nem képes normális iskolákat elvégezni. A lényeg viszont az, hogy én utánakerestem az írásainak. És mit találok? A megadott hivatkozásban benne van, hogy romasoszt. Másik amit találtam: www.ciganyhaz.hu/kalk3.php3?who2=Sz%E9csi+Magda
A MEK-en RomaPage-en van: mek.oszk.hu/00000/00036/00036.htm
A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal oldalán is fenntvan. Ezek előtt pedig egy kommenben már le volt írva, hogy ilyenekről ír. És ezért kap támogatást. Netalán te már olvastál bármit is tőle?
És hogy neked mi gyönyörű, az engem nem érdekel, azt tudom, hogy az a cserediákprogram szörnyű volt, legalábbis akik ide jöttek, nem tudtak semmit sem tanulni, miért lett volna más a helyzet máshol. Hiszen nem írja, hogy folyékonyan megtanult lengyelül...
A legvicccesebb azonban az, hogy úgy próbálsz belekötni, hogy nem is jársz utána még egy kicsit se, azt hiszed feltétlen igazad van. Nem mondom, hogy a tanár puszta emberségből támogatta, de az is elképzelhető. És ez neked a kapálódzás...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.07.21. 11:35:37

jó! nem szívesen ismétlem magam, de mondom:

aki nem látja az hülye. a későkádári elit, hogy hatalmát megőrizze kilencven után ideológiai harcot indított. ez a fegyverük, ez az eszközük pozícióik megőrzésére, így teremtenek zsarolási potenciált maguknak.

mára kiderült, hogy teljesen képtelenek a kormányzásra, és ideológiai fegyverük is csődöt mondott (szét kell nézni az országban és láthatja bárki, hogy totális erkölcsi válságot idézett elő, összeomlásszélre juttatott mindent)

ezek a meghasonlott, demoralizálódott "értelmiségiek "bármeddig képesek elmenni kenyéradó gazdáik támogatásában, mert tudják, hogy nekik más sanszuk már nincs.

félő, hogy kétségbeesésében ez a kurva "elit "polgárháborút robbant ki...

ezt kellene megelőzni.

civil polip 2008.07.21. 11:36:55

sajnálom, hogy felzaklattalak

Sztrovacsek 2008.07.21. 11:40:34

Nem zaklattál fel. És tudom, hogy ezt gúnyosnak szántad. Nem lehet elkerülni a személyeskedést. Én leírok konkrétumot, erre ez a válasz...

Milana Kundera 2008.07.21. 12:14:27

Ez a szécsi magda: Szécsi Magda műveiben a cigány sors, illetve az e sorsban manifesztálódó világkép három stációját jeleníti meg. 1, Mitológia: Pogány tűz - eredetmonda Cigány mese, eredettörténet és elátkozottság-tan. A fékezhetetlenül szenvedélyes cigányok kihívják maguk ellen a sorsot és hazátlan bolyongást aratnak. 2, Történelem: Időtépő – a mágikus-realista cigány regény A cigányok ellenséges környezetben, ellenséges történelemben találják magukat, ahonnan nincs hová menniük és ahol ők maguk nem számítanak. Mintha nem, vagy csak bajnak lennének. 3. Sorskönyv: Identitásfenyegetés és társadalmi integráció. A Szia Frici mégiscsak jövőkép. Egy szélesebb közeg fogadja be a cigányokat: ez a szegénység. A Sorskönyv, Szécsi Magda cigány-képének tapasztalata szerint a magyar szegénység előbb befogadja a cigányokat, mint a szűkkeblű magyarság. icbiblio.blogspot.com/2008/

Sztrovacsek 2008.07.21. 12:16:47

Arról van esetleg valakinek adata, hogy a cigányok közül hányan olvassák őt?

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 15:57:04

Sztrovacsek remekül összefoglalta az én problémámat is, úgyhogy meg is van válaszolva civil polip felém intézett kérdése. Ezeket tudnám én is csak felhozni, max máshogy fogalmaznám meg.
süti beállítások módosítása