szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Románia: Az utcai autóversenyzés fellegvára

2007.11.22. 22:35 | Nyiz | 1 komment

Dacia, Lada és még több Dacia. A román autóipar csodái keleti szomszédainknál legalább olyan jó tuningalapok, mint hazánkban a Suzuki. Azt nem tudom, hogy milyen isteni csoda folytán nem rohadtak még szét a konzervdobozok, de az még inkább meglepő, hogy sufnituning után még elindulnak.

Román szomszédainknál tombol a tuningláz, hatalmas harcokat vívnak az utak királya címért, minden lehetőséget megragadnak a tuningolásra. Ennek ékes bizonyítéka Marek és Dragos honlapja, ami bár designban a privi.hu elnevezésű rémálomra hasonlít, túl sok köze nincs a parasztiwiwhez. Némi kulturális átfedés előfordulhat esetleg, de ezt mi most nem boncolgatjuk. A lényeg a postkommunista házituning. Van itt minden. Dacia 1310, kockalámpás Lada, régi Citroen, videók a kocsikról, gyorsulás, kocsimosás, na meg a halott fater, akinek Isten letartóztatta a lelkét. Nem elég, hogy meghalt, még le is sittelik a túlvilágon. Kegyetlen (túl)világ ez kéremszépen. Aztán persze még meg kell említeni a helyi macákat is, akik állandóan a street racerek körül ugrálnak, még saját részlegük is van a honlapon. Hogy egy Frei mesteres szófordulattal éljek, "Hát ilyen az élet itt."

Évek kérdése és Románia új autóversenyző nemzedéket nevel ki magából, ha ilyen tendenciát folytat. Már látom magam előtt a Dacia Forma 1 konstruktőr világbajnoki címét és a Bukaresti Nagydíj megrendezését.
· 1 trackback

Címkék: ajánló románok idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr33238821

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 4 2019.04.27. 01:29:37

Imperia: publikus az új lemez dallistája és videoklip! - Fémcsajok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ares90 · http://szubjekt.blog.hu/ 2007.11.30. 19:06:55

KRISTA - IF COLD, SHE WEAR LESS
TWO IS GOOD KOMPANY!
YELENA - SHE POLISH MY TURBO

Ohh, Marek! Innen is gratulálunk kiváló honlapodhoz és a hasonló színvonalú életedhez! Remélem a helyi csajokat viszontláthatjuk hamarosan egy kellemes pornófilmben! (lehet csak körül kéne nézni, is hamar ráakadnák valamelyikükre) AMEN!
süti beállítások módosítása