szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

A láncfűrészes gombászok - avagy az ártatlan fatolvajok

2007.10.21. 19:16 | Ares90 | 2 komment

Nocsak. Ezt is megéltük. Fony település határa, szép kis zempléni erdő. Napi rutin, lopják a fát a réti n*gérek. Nincs ebben semmi szokatlan,tudja ezt mindenki. Szegények ártatlanul indultak gombát szedni édes kettesben. De jajj, a fránya magyar föld nem termett gombát. Nem volt mit tenni, elővették farzsebből a baltát valamint a láncfűrészt és módszeresen nekiláttak az erdő megerőszakolásának. Arra járt két gonosz, mindenhájjal megkent természetvédelmi őr, és felszólították a "gombászokat", hogy hagyják abba a fák lemészárlását. Több se kellett az elkeseredett galócavadászoknak, baltával támadtak a galád őrökre. Igen Hajrá! A természet aljas védői ekkor, figyelmeztető lövést adtak le szolgálati fegyverükkel. Semmi eredmény, az elkeseredet légyölők pallossal a kézben támadtak, és akkor bumm. Az egyikük holtan terült el. GYILKOS! - Gondolta ez az OCÖ(Országos Cigány Önkormányzat), GAZ GYILKOS! A legszebb az egészben az, hogy szerintük a természetvédelmi őr elméjét megfertőzte a magyar gárda által plántált eszmék fertője! Szegény galócavadász... Rest in Pieces!

Címkék: magyarország gomba fatolvaj fony

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4203103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neszkvik89 2007.10.21. 22:33:20

oh hát ismét egy örökérvényű téma, amiről sokaknak még ma is szélsőségesen buta véleménye van... illetve elnézést ,nincs véleménye, tapasztalata, önálló gondolata, csupán azt szajkózza szerteszét csonka hazánkban amit a pálfytól vagy épp a bárdos andristól hall, ezzel is terjesztvén ezt a torz álláspontját, ami kb ennyiben foglalható össze:
1. a cigányok is emberek
2, ők is magyarok
3. nem minden cigány bűnöző, ők is a társadalom hasznos tagjai
4. ha neadjisten mégis meglincselnek egy magyar tanárt, hát az bizony megélhetési bűnözés...

hát ezeket leírni is fájt.... íme valami ami lényegesen közelebb áll az igazsághoz....
1. nem lehet valakit embernek tekinteni, aki a villamoson, buszon, köztéren ,hivatalban köpköd, ordibál, büdös, és gusztustalan... ma már az emberek többsége fél este kimenni pesten az utcára, mert a cigányok bizony büntetlenül megkéselhetik, kirabolhatják, hiszen nekik előjogaik vannak, nem büntethetőek, neadjisten kiskorúak...(épp most van egy gyalázatos program cigány rendőrök alkalmazáására... elképesztő!)
csak halgassátok meg, hogy beszél a buszon a 12 éves cigány gyerek egy tisztességes magyar lánnyal, hát őrület, a nyelvét kivágnám, olyan alpári módon fröcsög a szájukból a mocsok... és még valami: hogy néznek ki azok a helyek ahol a cigányok élnek,milyen ott a közbiztonság, hogy néznek ki az épületek, hát egy szerűen úgy élnek mint az ősemberek...(nyírmihálydi hepatitis, már el se kell mesélnem) , teljesen képesek egész kerületeket lelakni, teljesen lepusztítani. és természetesen a lakóhelyük környékén mindennaposak a lopások, betörések, vagy épp a kertek feldúlása, hogy az esti artikulálatlan üvöltésükről ne is beszéljünk... hogy egyenlőek ők egy német, vagy lengyel betelepülővel??? sehol!!! és most nagyon rövid és vázlatos voltam, aki ebből érti ugyis érti, aki nem az jobb ha benyomja magának az atv-t és közbe beledugja a kis fejét a népszabiba...:-)
2. méghogy magyarok??? arcátlan hazugság.... mitől is lennének azok??? íme egy két választási lehetőség: magyarok meglincselése, kirablása, bolti lopás, állatias viselkedés, hepatitis terjesztés, neadjisten 0 db nobel díj, vagy épp magyar diákok terrorizálása az iskolában, csak hogy ne szaladjunk messzire... nos melyik az, amitől ők magyarok? semelyik, hogy baszódnának meg!
3. ez a legközkeletűbb tévedés, amit sajnos mindenhol visszahallok... egy érdekesség: a magyar börtönökben messze többségben vannak a cigány elkövetők, ami több mint érdekes matematikai szempontból ugyebár...(ezt már előbb kifejtettem, :) )
és van itt egy nagy baj... amit ők nevelésnek neveznek, az nem más mint a gyerek rászoktatása, hogy az iskola időpazarlás, jobb ha addig is elmegy öreg néniket fosztogatni, vagy csak simán köpködni egy köztérre... ebből egyenesen fakad a kóros munkakerülésük, és az hogy minden alkalmat megragadnak arra hogy bármilyen cimszó alatt segélyt markoljanak fel a magyar adófizetők pénzéből, méghozzá nem is keveset... de mennyit is, hát minimum 50-60ezer egy (csak) kétgyerekes kétmunkanélkülis caládnak. ez ugye 4 fő, ezt szorozd 25 000 -el az kérlek 1, 25 milliárd, per hó. de ugye ennek vegyük csak a 75 százalékat , mondjuk hogy van 25 e dolgos cigány, :) az kb 850 millió, szor 12 egyenlő kb 10 milliárd forint... és most egy egyszerú kérdés: ebből hány magyar embernek lehetne új munkahelye, hány magyar iskolát nyithatnánk, mennyi rászoruló kaphatna ingyen étkezés, hány magyar család kaphatna új lakást egy tisztességes élet elkezdéséhez??? hát rengeteg, több mint amit el tudtok képzelni.... így kell ezt szemlélni, ezekkel összevetve!
4. hát ezt már azthiszem kifejtettem, hiszen ez a fogalom is csak egy újabb eleme az ő törvényfelettiségüknek , amit mi birka mód eltűrünk...

ennyi voltam , esse lett shorty...:)

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2007.10.21. 23:56:53

Ezzel nagyrészt egyetértek, a cigányok nagy része (98%) tényleg ilyen. Viszont van egy nagyon kis réteg, aki ilyen-olyan módon kitör ebből a rétegből és tisztességes munkát próbál végezni. Az ilyeneket én valamilyen mértékben tisztelem, mert kitört abból a közegből, amiből szinte lehetetlen. Persze az ilyen cigányok megítélésében nem segít az, hogy a 98% terrorizáló, rabló banda.
A másik meg, hogy az országimázsról is elárul valamit az, hogy hétfőnként, főműsoridőben egy alpári, 0 iskolázottságú cigány "mindennapjait" vetítette az RLT Klub. Nem hinném, hogy lenne még egy olyan ország, ahol egy puttó kisebbségivel töltenék ki a főműsoridőt. Ráadásul egy ilyen seggarcúval, paraszt idiótával. Ezek után jöhet ide reklámolni a Tony Körtisz, hogy dejó Magyarország, amikor valójában ez a színvonal.
süti beállítások módosítása