szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Ani néni ajánlja: Nagyi szeme fénye

2007.09.06. 20:53 | Ares90 | Szólj hozzá!

Hoppá! Azért ez nem semmi. Ekkora csalódást (+) ! A cím alapján az ember azt hinné, hogy valami alsó kategóriás családi filmről van szó - nono - ez itt hölgyeim és uraim az utóbbi idők legjobb vígjátéka! Bizony ám. Harmadjára megnézve is ugyanúgy fetrengtem a röhögéstől, mint az első alkalommal! Terjesztem suliban, baráti körben, merthogy muszáj... Mert Grandma's boy igazán megérdemli. Adam Sandler és Allen Covert létrehozta a rekeszizom nagy gyilkosát. Ütött, tényleg. Nagyon jó karakterek, fiataloknak szóló film - nem is érdekel mit mond ájemdöbö, vagy r. paradicsomok ez akkor is király. Alex (Allen Covert) játékfejlesztő a Brainasium cégnél, sok kocka arc - ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mr. Cheezle a füves igazgató, Jeff a haver geek (szülőkkel lakik - Lakótársak ), Dante a díler (kegyetlen nagy arc), spinszterek: Grace (nimfomán) Bea ( SzeFo.-s ) Lilly nagyi ( xbox gamer, demonic fan, ő sem veti meg a füves teát), JP a robotember "lángész", Samantha az ÖHGY(Örök Halál Gyilkosa III.) project felügyelője (aktuális jócsaj - habár Heidi Hawking übereli, de nagyon - ő a film tejcsárdája), Dr. Shakalu az afrikai isten(minden nyelven beszél, bármilyen állatot be tud szerezni, lásd: karatemajom, házőrzőoroszlán, Alex szülnapiajándék elefánt).  Ez egy Mustsee film, Ani nénin kívül én is ajánlom !

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Címkék: film nagyi ani néni ajánlja szeme fénye

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8159113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása