szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Okosabb vagy, mint a Súgóember?

2007.08.25. 13:23 | Nyiz | 1 komment

Gondolom a kitaláltátok már, ez a post a TV2 új "vetélkedőjéről" fog szólni. Tegnap volt szerencsétlenségem megnézni ezt a szösszenetet a TV-ben (így jár aki TV-t néz ugye), mert kíváncsi voltam rá, mi ez. Sajnos.
Nos, ez a műsor nem szól másról, mint arról, hogy öt 11 éves betanított munkaerő hogy tudja egy kis digitális táblácskára leírni, amit lesúgnak nekik a fülhallgatón keresztül. A műsor elvileg általános iskolai anyagot használ csak fel 5. osztályig. Na most, tegye fel az a melső pracliát, aki 6.-ig tanult olyat, hogy hazánkban melyik tengerhez mérik a tengerszintet vagy melyik három nyelven beszélt Hunyadi János, sőt szerintem még Homérosz sem volt 5.-ben. Pedig ebben a műsorban volt és az ötödikes az összes kérdést hibátlanul abszolválták, instant. Lehet, hogy új polihisztor nemzedékkel állunk szemben vagy csak átbaszás az egész műsor? Valószínű az utóbbi.
Ha kíváncsi vagy a műsorra, ahol 5 nagypofájú gyerek azzal villog, hogy le tudja írni azt, amit súgnak neki, akkor te biztos nem vagy okosabb, mint egy 5.-es.

Címkék: tv2 szar kertévé ötödikes

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr46148639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztrovacsek 2007.08.25. 14:02:08

Persze ha rádión lesúgják, hogy rózsaablak, azt nem tudja, h hogy kell leírni; rózsa ablak. Persze. és előtte firkálgat. Vagy jól írta le, de megszivatták? :D
süti beállítások módosítása