szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Zakynthos Fever - BioHazard Baby!

2007.08.09. 22:26 | Ares90 | 2 komment















WOW! Nem is tudom hol kezdjem... Annyi input ért az elmúlt 11 napban, hogy még. SKYEurope - Aeolus Kombináció - tudom-tudom... Azt hiszem, aki figyeli a hírműsorokat az hallott már a Zakynthos nevű tengeri gyöngyszemről. Én közelebbről is megnéztem - nem kellet volna. A két vezető kerTV is beszámolt a szigeten történt, "szálloda" szerint meg sem történt eseményekről(tömeges betegség).  ARKADIANOS! Figyelem! SSS szálloda a javából, látogatása fokozottan életveszélyes! Caesar havának 29. becses napján landolt a mélyen tisztelt SKYEuope gépe a főváros(szintén Zakynthos) repterén. Az Aeolus iroda kihelyezett képviselője - nevezzük egyszerűen Ágnesnek - várt minket, azzal a  hasznos információval, hogy minden panaszunkat jegyzőkönyveztessük, ahogy azt illik. A "szálloda" előterében népes, elégedetlen, beteg, alultáplált magyar vendéghorda fogadott. Minden kezdet nehéz, gondoltam én. A neves, német Neckermann 4 csillagosra minősítette, csak nem lehet rossz, erre tessék. Az Arkadianos tábla alatt levő 4 teknősbékából pedig illett volna rájönnöm, hogy valami nem kóser, de nagyon nem. 4 teknősbéka besorolás mit takar: Alapjáraton max. 200 főt elbíró hely 500 fővel operált - ami barátok között is 2,5-szer annyi, mint annak a rendje. Visszataszító személyzet, akik igaz, hogy büdösek voltak, de legalább koszosak. Félmeztelenül álltak a bárban, ahol MŰANYAG poharakba mérték az ihatatlan löttyöket, amit mosolyogva és szeretettel szolgáltak fel. KB. 6 éves gyerek pucolta ki mindennap a bárt, aki utána boldogan és felszabadultan mártózott meg a medansziében. Pusztanemtiszta kézzel tették a jeget a poharakba, hmmmz ez már all inclusive. A szobákról ennyit: Nyihahaahhh, hiszen egy istálló is különbül van összetákolva mint ez a romhalmaz. A tulaj, nevezzük DR. Alban-nak fél éve szabadult a hűvösről és nem totojázott egyből akcióba lépett. Összehozta a legundorítóbb személyzetet és beindult a biznic, de nem középiskolás fokon. Az itt dolgozók közül egy görög és egy szlovák recepciós volt mindenki albán + az egyiptomi chef de partie ... A szocreál munkásszálló ehhez képest Versailles kicsit több arannyal. A konyha(MENZA) frenetikus volt a - pokol  legmélyebb bugyrából hozták fel a menüt. A sziget gyönyörű(Keri, Porto zorro, St. Nickolaos, Navaggio, kék-barlangok), de S.O.S.tis-i ARKADIANOS lil' heaven-t mindenki kerülje, aki nem akarja megjárni a poklok poklát, és nem akar a sátán szakácsával vacsorázni!

Címkék: hotel sss nightmare

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr21136402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz 2007.08.09. 22:34:20

A Frappéról miért nem esett szó? :R

Sztrovacsek 2007.08.09. 22:38:11

és Dr. Albán 1-2 év múlva fogja a cókmókját, és boldogan űzi tovább a szakmát, míg megint le nem csukják, vagy meg nem hal. Itt a vége, fuss el tőle.
süti beállítások módosítása