szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

SSS Filmek széria - 1. chapter - "ZATHURA"

2007.07.24. 18:37 | Ares90 | 1 komment

(Soha Sehol Senkinek) nem szabad megnéznie ezeket a filmeket. Inkább nyalj bele a konektorba, igyál savat, fekvőtámaszozz a Nap felszínén, de EZT NE! Szigorúan tilos minden korosztály számára! Ezt rettenetet ma néztem meg délelőtt a Home Box Office-on... Az agyevő szörny neve : Zathura : Űrfogócska ( Zathura : A space adventure) . Az IMDb szerint 6.3/10 - 7120 ember szavazott, és ha jól sejtem a többségük 12 éven aluli . A film egy szörnyű Jumanji-utánzat, ami gyerekkorom egyik meghatározó műve volt, ezért is zavar annyira ez a szemét. Igazából nem is a filmről írok, hanem a sokkról amit a film okozott. A story alapja: 2 kissrác, öreg ház, pince, zathura társasjáték, nappali, let the game begin, Szaturnusz és környéke.... Van itt minden tűzre erektáló űrgyíkok akik emberi húson élnek(jah persze), megzakkant robotok, 5 cm átmérőjű meteorok, eltévedt-15 éve űrben levő- asztronauta... Minden egy helyen, tehát csak "jó" lehet. Rendkívűl buta párbeszédek, a társasjáték kártyán szól be, és kis fémkarokon csúszkáló űrhajók a bábuk, vadbarom szkafander nélkül jetpack-el repül ki a házból, majdnem jócsaj nővér meg nem fogja föl 10 óra után sem, hogy az űrben lebegnek... Kinéz az ablakon: "Már este van, jujj, randim lesz..." kitörnek az ablakok meg minden, a fél ház hiányzik, erre azt mondja a nagy srác az asztronautának: " Hé, ne edd meg a kajánkat, és az összes levegőt elszivod, ha itt szuszogsz..." AHHH!!!!! Ismétlem: SSS


















 

Címkék: film sss

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6124573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztrova 2007.07.29. 20:49:56

Kéne erre a témára indítani egy külön blogot :R
süti beállítások módosítása