szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

SSS Filmek széria - 4. chapter - Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)

2009.01.31. 11:26 | Ares90 | Szólj hozzá!

Jesszusom. Ez egyszerűen borzasztó volt. Az alaptörténet nem rossz. Adott egy idegen, aki emberi alakot ölt és böszme nagy robot segédje, küklopsz, akik a föld típusú bolygókat védelmező szent liga tagjai. Na már most, az idegen(Keanu Reeves alias Klaatu)  úgy látja, hogy az emberi faj lassan elpusztítja a bolygót, ezért az embereknek menniük kell. Nagy küklopsz Wall-e darabokra hullik, és ezek a darabok kis nano-sáskák, amik minden embert és minden ember által alkotott dolgot felzabálnak. A bolygókon mindenhol fényes gömbök jelennek meg, amikben az élővilág egy-egy faját mentik ki a kedves idegenek, egyféle bárka effektusban. Az amerikai hadsereg megpróbálja szétlőni a sáskarajt, de minden egyes próbálkozás csak növeli az erejüket. Ezek a részek nagyon jól ki lettek dolgozva, ez az egyetlen pozitívum a filmben. Amihez nem kellettek színészek, csak ügyes grafikusok a számítógép előtt, az teljesen korrekt volt. A színészi játék viszont...igen, az sajnos nem volt. Végig az az érzésem volt, hogy Scott Derrickson(rendező) kiadta utasításba, hogy egyetlen egy érzelemre utaló jelt nem akar látni a színészek arcán. Keanu said affermative, raping in process.

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr39913925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása