szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Ez mi a f*sz?!

2008.09.07. 00:16 | Nyiz | 3 komment

Csak így, nyersen. Meg amúgy is, ez jutott először eszembe az úgynevezett "Magyar" Chartáról, miközben az index riportját olvastam róla.

Nyugodtan lehetne Anti-Magyar Chartának is hívni ezt a miafenét, de végülis a neve mindegy is, meg le se szarnánk az egészet, ha nem hazudoznának orrba-szájba az ott megjelent... khm... egyének. Mint például ilyenek:

Hát az elsővel még nappal sem szeretnék összefutni, állítom, hogy a börtönben különb emberek vannak. Utóbbiban meg meg merne valaki is bízni? Kétlem...

Aztán jönnek a kávéspóroló, monitorrombolásra ingerlő nyilatkozatok is, amiknek köszönhetően éjszaka megint nem alszok, csak vérnyomáscsökkentőkkel.

"Ami a mondanivalót illeti, Vitányi Iván arról beszélt, hogy a veszély tényleg nagyobb, mint az elmúlt 18 évben bármikor, a radikális szélsőjobb katonai egyenruhában masírozik, egyre több a fegyveres, bombás atrocitás, minden másság kirekesztése, és bőven akadnak a legális jobboldalról is, akik tűrik, bátorítják, támogatják ezt a folyamatot."

Mi katonai egyenruha a fekete nadrágon, fehér ingen, és fekete mellényen és az árpádsávos kitűzőn? Abban egyetértünk, hogy egyre több a fegyveres atrocitás, főleg a késsel, bicskákkal elkövetett bűncselekmények, meg a hozzájuk kapcsolódó lopások "valakik" ríszirűl. Az meg mi az, hogy legális jobboldal? Van illegális is? Vagy Vitányi úr, maga szerint a szélsőjobb illegális? Már a Jobbikot is be akarja tiltatni? Akkor a Thürmer féle szélsőbal miért nem illegális? Térjen észhez szépen.

Mizsei szerint viszont "a Magyar Gárda akciói termékeny talajra találtak Magyarországon, mert bizony nagyon sokan viszolyognak a cigányságtól magatartásuk miatt, így a megoldás a romák kiművelése, és a cigányvezetők felelőssége, hogy megregulázzák őket."

Kolompár Orbántól ezt várhatja, aki csak a romákat ért atrocitásokról tud sipákolni, mint a vágási malac. Mondjuk annak pont beillik.

"Remélem nemcsak egy díszakció volt a Magyar Demokratikus Charta életre hívása, hanem támogatói akkor is ott lesznek, amikor a Magyar Gárda menetel, és terrorizálja a romákat."

Na, mondom én! Ez Kolompár Orbán. Szegény Szögi Lajos tanárúr tudna mesélni ki terrorizált kit, csak sajnos nem tud. Mert agyonverték a cigányok. Meg ugye ez is a Gárda lehet, nem a cigány csűrhe terrorizál megint, aztán még lehetne beszélni Galgagyörkről, Kesznyétenről, a lista hosszú, túlságosan is, ezért inkább külön linkeljük: link. Az áldozatok valószínűleg nem értenének egyet Kálámpárral. Kíváncsi lennék erre mit hozna fel Kálámpár Orbán. Persze semmit, mert a hazai mainstream média ezzel nem szembesíti... Sajnos.

"Horváth Aladár (első kép), a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szerint a magyarországi romák a II. világháborús népirtás utáni történetük legdrámaibb korszakát élik: elsősorban a vidéken élő cigányságot rasszista erőszak fenyegeti. Azaz már azt sem tudják, hogy kitől féljenek jobban, a fasisztáktól vagy az uzsorásoktól."

Minket is rasszista erőszak fenyeget. Cigányrasszista méghozzá. Csak rá kell nézni a fentebb linkelt listára, ez elég egyértelmű. De inkább a kedves olvasóra bízzuk, hogy ezeknek az embereknek a szavainak hisz, vagy a valóságnak.

Címkék: politika kultúra magyarország társadalom idióta romlás gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr68651765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ares90 · http://szubjekt.blog.hu/ 2008.09.07. 00:32:23

A post önmagáért beszél, nekem csak egy kérdésem lenne: Ki lehet az a szimpatikus fiatalember rózsaszín ingben, szemüvegben a második sorban?

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.09.07. 00:54:38

Valami spanyol El Mariachi vagy El Bundy, vagy... jah igen, megvan! El Qro néven fut.

light 2008.09.08. 19:01:12

mostanában nagy divat a metroszexuálisoknál ez a bugyirózsaszín
süti beállítások módosítása