szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Sztárfőzőcske - Hal a tortán (Jön: Vacsoracsata)

2008.03.26. 19:08 | Ares90 | Szólj hozzá!

Két rendkívül "színvonalas" műsor a kertévék jóvoltából. Nem nagyon szoktam konyhai műsorokat nézni, de mivel celeb van benne- és nagy celebzabáló hírében állok :) - ezért nem hagyhattam ki. Pedig lehet jobban tettem volna. TV2 hozta az elvárt szintet. Igénytelen emberek próbálták egymást ócsárolni kisebb nagyobb sikerrel. Volt itt: Állandóanvigyorgósemmitmondó Váczi Gergő, Finomantaplóámbársötét Zalatnay Cini (Nem Csini) , Sötétmintazafeketefoltdecicc Bódy Syilvi, és végül az én személyes kedvencem: az agyonsminkeltheterfobstilisztikusstihliszt (stihliszt, mert a stihl fűrész jól állna a hátában) a felülmúlhatatlan Lakatos Márk . Szegény Gergőre hárult feladat, hogy ezt a 3 fogyatékost ellássa vacsorával. Sokat vártak tőle, keveset kaptak. Sylvi vega, ezért csúnyan nézett a lecsós csirkére, de hát c'est la vie, úgy látszik a tejcsárda nem volt elég a mi Gergőnknek. A levesbe annyi habarást tett, hogy még. Szerinte a zöldséget a végén kell beletenni némi ízesítésként- hoppá. A főfogás az említett a lecsós csirke kocka rizzsel. Rubik bának dagadna a mája, ha ezt láthatná. A desszert égett csokis álom "nagyi" eper lekvárral.  Cini fetrengett a kanapén, mint ahogy a jóságos alkeszek disznóvágáskor - szerintem ezt még Tárnokon sem nézik jó szemmel. Sylvi szerint a bor melegebb volt, mint a leves - fene de felvitte az Isten a leány dolgát. Ha már egyszer körbeszivattyúzta a top100 leggazdagabb magyar felét, akkor már lehetnek igényei, milyen igaz. Márkiboy meg fikázott mindenkit, hisz neki ez a dolga. A melegek mindent jobban tudnak. Majd jövő héten elválik, mit kezd a fuckanal-al haha.
· 1 trackback

Címkék: tv2 a idióta hal sss tortán sztárfőzőcske

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr23397995

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.05.25. 10:31:38

"Max majd esznek hozzá popkornot"Nagyon jó kísérletnek tartom a TV2 Hal a tortán c. műsorát. Egyrészt azért, mert mindenki láthatja: a sztárok nemcsak a tévében hülyék, hanem otthon is. Másrészt azért, mert önbizalmat ad a háziasszonyoknak, hogy ha nincs…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása