szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Are you Legend?

2008.01.15. 17:26 | Sztrovacsek | 1 komment

Ha nem hallgatnék zenét miközben járok-kelek, csak azt hallanám, hogy az ember beszélik egymás között, hogy kinek-hogy tetszett. Illetve miért.
Nem mintha nem lett volna jó film, persze a látványékep gyönyörűek, nem sajnálták rá a pénzt. A történetben van egy kicsi törés, az amikor elválik a nagyjából a könyvhöz hű rész az átírttól, de ha most erre van igény, hogy legyen túlélő, akkor legyen. Engem spec az a rész izgat legkevésbé, hogy odajutnak-e vagy sem. Kicsit hülye körülmények között jön át az, hogy Will robot Legenda, de mindegy, a cím ilyen. És akkor ennyi a negatívum. Mondom, nagyon jó kis film, megéri letölteni megnézni. Már aki szereti a műfajt/Willt/jó szórakozást. Azt nem értem, hogy miért kell tömjénezni? Mondom, ha néha kicsit figyelek arra amit mások mondanak, rögtön előjön. Pedi, ha vesszük az elmúlt egy hónapot, elég sok jó filmet láttam. Shoot 'em up, No country for old men, Kingdom, Next, Beowulf. Ezek mind azért közismertebb új filmek, nagyon jók egyik másik a maga műfajában, de abban ütősek. (Persze TV-ben is néztem Columbot, letöltött 24 részeket, meg pár filmet, amire már nem is emlékszem.) És akkor most jön egy mestermű. Nem is láttam volna, ha Ares90 nem mondja, hogy menjünk moziba. Mr. Brooks. Nagyon beteg, nagyon jó film. Pont nekünk való. Nem tudom, hogy én nem figyeltem volna még nyáron, amikor kijött, vagy valami más vonta el a figyelmemet, de ezt vétek lett volna kihagyni. Pedig nem is kis színészek játszanak benne! De az biztos, hogy az emberek nem beszéltek erről a filmről olyan sokat. Hiú reményeim persze vannak, hogy ezután a post után fognak :)





Ugye milyen betegnek néz ki?

Címkék: ajánló tv kritika film szórakozás i am legend mr. brooks

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5298617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ares90 · http://szubjekt.blog.hu/ 2008.01.17. 17:18:15

Én is próbálom népszerűsíteni. Egyszerűen egy göngyszem a filmek között. Kötlező darab a műfaj kedvelőinek!
süti beállítások módosítása