szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Boldog Karvalyácsonyt!

2007.12.20. 21:05 | Ares90 | 1 komment

Osztálykarácsony: pipa. Ajándékozás, evés, ivás, aftersörözés: pipa. "Jó" (értsd: szép és funkcionális) ajándékot kaptam: pipa. Hömpölygő tömeg a fővárosban, tinnye, mint a heringek: pipa. Átjárja az embereket az öröm és a boldogság karácsonykor: iksz. Csömör az all i want for xmas is you és a Santa Claus is coming to town tengelytől: pipa. A karácsony Magyarországon nagyrészt az ajándékozásról szól: pipa. A Veszte(n)dbe befér ilyenkor 42 millió ember: pipa. Az ember tud 360 fokos fordulatot csinálni batyuval a hátán ugyanitt: iksz. A Merthülyevagyok Márkt előtti vevőszolgálatnál sorra kerül az ember 2 óra alatt: iksz. A "Te mit vettél?" kérdésen kívül lehet mást hallani mostanában: iksz.(Leszámítva a 7-es busz rémét, a hibbant "kerekesszatyros" nénit aki szerint a KisJézuskára nem szabad rábízni az ajándékozást, mert ő még kicsi és csak rajzolni tud. Ő inkább a felnőtt Jézusra bízná ezt a nemes feladatot.) Az átlag magyar 30.000 Ft-ot költ Karvalyácsonyra: pipa. Csintalan 400.000-et: pipa. Kell nekünk ez az ünnep: pipa. Már csak a család, barátok, sütik, málnahab, fenyőillat miatt is: pipa. Fura lett a post: pipa :)

Címkék: tömeg ünnep karácsony ajándék hellókarácsony örömésbódottá

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr44270775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2007.12.20. 23:59:08

Én könyvet kaptam osztálykarácsony alkalmából. "Hitler és Sztálin: 1941 június" Viszont én is piát vettem. Az mindig bejön.
süti beállítások módosítása