szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Napi Hahota: "Világtérkép" kicsit másképp

2007.10.18. 20:34 | Ares90 | 2 komment

Egyik magyar párt (vita et veritas) által alkotott térkép. Nagyon elfogult, nagyon vicces(annak, aki az ilyet értékeli). Én nem fűzök hozzá kommentet, majd talán Ti.
http://szubjekt.blog.hu/media/image/miép térkép.jpg

Címkék: vicc miép szubjekt világtérkép

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr33200610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekszem 2007.12.28. 10:30:48

A "cezeromániás vukk" az írott sajtót ,kevés kivétellel be cserkészte. Mi történik az ujságirókkal, Félnek? ,Félniük akkor kell,amikor életbe lép a totaliáris diktatúra, vagy az alkotmányos monarhia,esetleg koronázással egybekötve.
Addig tenni kellene a dolgukat hogy ez ne következzék be.
Az embereknek magyarázatra van szükségük, nem elég a jót megcselekedni,megértetni is tudni kell. A gyógyszert is szivesen be vesszük ha megmondják nekünk, hogy ettől meggyógyulunk. A kétlaki ujságíróknak csak annyit, az agressziv olda felhasználja,de nem tolerálja őket.

én 2008.03.02. 23:34:20

Tökéletesen egyetértek … a térképpel!!!
süti beállítások módosítása