szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Sorozatgyilkos: Lost - 3x01 A Tale of Two Cities

2007.09.29. 00:00 | Nyiz | Szólj hozzá!

A negyedik évad premierjéig még sokat kell aludnunk, addig is az RTL Klub jóvoltából ma itthon nyitott a 3. szezon, úgyhogy bele is nézünk. A hogyvoltot meghagyjuk sixx kollégának mi csak írásba szedjük gondolatfoszlányainkat:

Az eseménysorozat ott folytatódik, ahol a 2. szezon abbamaradt. Azaz előtte kapunk egy flashbacket és utána jön a lényeg. Kate, Sawyer és Jack az Ádörök fogságában van. Talán végre megtudunk valamit Ádörékről is, valójában hogy élnek, mi motiválja őket. És miért kell nekik a trió? Na azért erre még várni kell, valamivel ki kell húzni a szezont, nemde? Annyit azért megtudunk, hogy egy DHARMA állomáson tartják fogva a három jóembert.

Ben [Henry Gale] egy kicsit jópofizik Kate-tel, majd az útjára bocsátja, azzal, hogy az elkövetkező napok maga lesz a pokol. Szegény... Ben viszont egy állat, ezt már most biztos. Barátunkból a sok mágneses sugárzás biztos szociopatát csinált. Mellesleg tessék végig figyelni Michael Emerson színészi játékát, már csak ezért is érdemes nézni a sorozatot.

Sawyer közben azonnal meglép, persze el is kapja Juliette, úgyhogy ő sem jár túl jól. A rész végén mindenki ideges, ki akar jutni, mindenkiben forrnak az indulatok, eközben Ben halál nyugodt, mint mindig. A frászt hozza rám ez az ember. És ez még csak a kezdet. Jövő héten folytatjuk.

Címkék: lost rtl klub szórakozás sorozatgyilkos kertévé

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr20180269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása