szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

A szűk látókör mindenkinek jár - Tini szokások

2007.09.26. 21:43 | Nyiz | Szólj hozzá!

Frei visszatért. És hozza régi formáját. Igaz a nyári szünet előtt még a beharangozóban az olajról volt szó, aztán most a tinisztárokról volt szó.
A mai műsor az USA-ban nyit, 5 éves gyerek a kozmetikusnál. Gyerek sír, hogy nem akar ott lenni, elmebeteg anyuka nyugtatgatja, hogy de ez neki jó, a Frej meg azt szajkózza, hogy a gyerek túl hamar nő fel. Aha.
Aztán ugrunk Londonba, ahol meginterjúvol egy drogériai eladót vagy kit, aki elkezdi mesélni, hogy a fiatalok festik a körmüket, meg jól be van lőve a hajuk. Meg, hogy a kicsik utánozni akarják a nagyokat, ez az "új generáció" sajátja. És hogy ez a Frejt mennyire meglepi. Mert ő még sosem hallott biztos arról, hogy a 4-6 éves gyerekek a felnőtteket akarják utánozni. Szenzáció!
Jövünk megint keletre, Budapest a célpont. Freinek segítőtársa akad, egy 16 éves lány, aki a műsor felhívására jelentkezett. Kimegy terepre, magyar Top10 celeblistát készít a fiatalokkal. Ahogy a lista pereg visszafele 1-1 személynél megkérdeznek magyar celebeket, akik tövig benyalnak a toplistás egyénnek. Közben az interjúalanyok (a gyerekek) elmondják, hogy szeretnének olyanok lenni, mint a sztárjaik. Frei nem tartja normálisnak, hogy 14-16 éves fiúk/lányok a celebeket hype-olják. Gondolom a Beatles mániáról sem hallott sosem Zimmer Frei úr. Vagy szándékosan nem említi, mert akkor nem neki van igaza és nincs is új nemzedék és akkor a műsor sem ér semmit. Mondjuk így sem, de ő ezt nem tudja.
Jah, közben beszélget egy meleg bloggerrel, aki a sztárokat figurázza ki és nagyon híres. Nem tudom, hogy jön a témához, mert a tinikről nem is beszél és azt sem tudom, miért fontos kiemelni, hogy az ürge meleg. Nem is a témához tartozik. Nem azért mondom, mert nem szeretem a melegeket, de itt most teljesen irreleváns a nemi hovatartozása.
Ismét London. Beszél egy kiscsajjal, aki sztár akar lenni (szenzáció!!) és anyjával, aki 40 évesen is egy plázakurva és csak a divatról beszél (IQ~70-80). Stop! Ez nem az új generáció sajátja? Akkor az anya hogy jön a képbe? Tomikám! Legyél már következetes! Kö-vet-ke-ze-tes.
Aztán jönnek az antidepresszánson élő gyerekek. Mert hogy ők összetörnek, mert nem lehetnek sztárok. Szegény új generáció. Kérdés: Hol a f*szban vannak ilyenkor a szülők?! Nem a gyerekekről kéne ilyen műsort forgatni, hanem a felelőtlen szülőkről, akik a hanyagságukkal tönkreteszik a gyerekeiket. Frei persze kussol erről, mert akkor ugye nincs műsor. Az nem eladható, ha a szülőkről csinál műsort.
És a végére jön a non plus ultra: az anorexia. A modern pestis. Aztán megint arról esik szó, hogy a gyerekek azért rexek, mert ezt látják. Szülői felelősség már megint sehol. Most szemét leszek: az ilyen szülőktől el kéne venni a gyereket és azonnal sterilizálni anyut és aput. A gyereket meg sürgősen kezeltetni, mert ilyen primadonnák nem kellenek a normális társadalomnak. Legalábbis nem kéne, hogy kelljen.
Frei mára búcsuzik, jön 3 hét múlva Litvinyenkóval. Mi akkor is itt leszünk.

Címkék: kritika tv2 frei

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr96178071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása