szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

WIC (World In Conflict) - Be careful, it's addictive, or Pre-order!

2007.07.25. 10:03 | Ares90 | 4 komment

A Sierra, valamint a Massive gyermeke ez a lehengerlően jó játék. Eddigi elismerések: A 07-es E3 legjobb stratégiai játéka. Röviden a játékról(csak BETA): 2 szemben álló fél USA,USSR ( a teljes verzióban majd a NATO erőivel is apríthatjuk a népet) A mostani verzió egy masszívan multiplayer gáma. 2 játszható pályán a HomeTown-on, és a Farmland-en 8 versus 8-as vérfürdők zajlanak. A játék lényege a csapatmunka. Ha erről megfeledkezel egy erős csapat ellen, és magányos vérfarkas módjára próbálsz vadászni, akkor gyorsan kérheted az új egységeket, mert az előző akciót a "legközelebb ilyet ne" kosárba kell tenned. 4 különböző hadosztállyal lehet harcolni amiken belül tovább egységek találhatóak, és használhatóak a totális pusztításhoz. A 4 fő hadosztály: Infantry(gyalogság), Armor (páncélos hadosztály), Support (támogató erők),  Air (légierő). A játék lényege a pályán található "command point"-ok elfoglalása, és ezek biztosítása. A játék során szerzet taktikai pontokért különböző segítségeket kérhetünk: laser-irányított bomba,  szőnyegbombázás, gáztámadás az erdőben és épületekben rejtőzködő gyalogság ellen, és  minden bombák anyját (MOAB)  az  Atomot.
Nem Enola Gay-ről, hanem rakétával, de ez is majdnem olyan feelinges:) Egy kör maximum 20 percig tart, de ez jóval gyorsabb is lehet, ha az összes comammand point-ot elfoglaltuk életbe lép a "total domination", és ekkor rohamosan nőnek a pontjaink. Tegnap esti rekord 2 perc 34 másodperc (igaz agressive rush módszerrel az überlámák ellen, de az annyi az annyi). A játék kiváló fogyókúrás módszer, bármikor veri Ápdét Norbertét. Reggel leülsz a drágaság mellé 3 liter vízzel, és fel sem kell állnod a következő 16 órában! Garantált fogyás! Vigyázat, epilepszia veszély!

Címkék: játék stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr63124896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz 2007.07.25. 11:40:26

Az a 2:34-es meccs nagyon odatett. Érdekes, hogy utána a lekvárok sorra hagyták el a játékot, biztos nem bírták a tempót :D

Sztrova 2007.07.29. 20:57:29

A magányos farkas rész nekem azért megy :R. jó kis Apache-okkal lőni az ellent... 1 hét enélkül... nékem..ájjj.

leone007 · http://www.clubnightmare.org 2007.08.01. 21:44:41

Ehh. Mi is nagyon szerettük, sokat játszottunk vele, most azon hezitálunk megrendeljük-e vagy lesz később olcsóbban letöltős vezió, vásárolható DC-kulcsokkal. Assaultban volt 3:26-os meccsünk.

Nyiz 2007.08.08. 20:43:20

Bár nem volt sok tapasztalatom az assaultal, de szeritem a hagyományos controlpontos dolog sokkal jobb, többet lehetett taktikázni és nem csak rárontasz az assault pontra.
süti beállítások módosítása