szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

T - Konor Sára Krónikák (E01)

2008.01.15. 19:41 | Ares90 | Szólj hozzá!

Hopp-Kopp. Nem sokat vártam tőle, de mégis ütött. Végig parázs hangulat, sikerült John helyébe képzelnem magam. És mit ne mondjak kicsit én is paráznék, ha ilyen pirítósok "lihegnének" a nyomomban. Az elején a posztapokaliptikus másodpercek könnyet csaltak a szemembe, annyira szépen kivitelezték őket. 1999. Sára kicsit paranoiás - meg lehet érteni - , ezért non-stop úton vannak Johnnal. Új suli, "jócsaj" ismerkedik az ellenszenvesen furcsa új fiúval. Ki látott még ilyet?! Valóban, senki. Tanár "beteg", ezért Cromartie "T"-an(ihil)á(to)r úr helyettesít. Névsorolvasás. Johnhoz érve, bot előkapja combból a pisztolyt és durr neki. Jócsaj feláldozza magát, benyel pár golyeszt. Faja üldözés, Jócsaj elkaszálja furgonnal Cromie-t... Ja, hogy kicsaj is bot, és ritkán fog a a golyó rajta - miafenézik a hogyishíjják. Otthon nézz körül, de ne ijedj meg, ha nagymuter szeme kicsit rubinosan csillog. Sok csavar, időutazások (1963-1999-2007), rozsdaszag, shotgun, hajsza, apokalipszis. Kell ennél több?

Címkék: ajánló terminator chronicles sarah connor

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr55298798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása