szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Teszkó gazdaságos DVD filmek

2008.05.14. 14:00 | Nyiz | 2 komment

A Tescoban járni mindig csupa öröm, és boldogság. Sosem tudod, mi vár rád. Van amikor az árakat babrálják meg, van, amikor az egér rohangál a zöldségek közt, és van olyan is, mint ma. Amikor az ember lépten-nyomon áremelést hall, lát, tapasztal, a Tesco szembefordul az árral. Nem ok nélkül, már a római korban is tudták a vezetők, hogy a plebset szórakozással (cirkusz) lehet lekötni. A Tesco pedig okosan adaptálva a technikát a rómiaiaktól, a nép kínjait enyhítén 99 Ft-os műsoros DVD-ket árusít. Igen, jól hallották, a Tesco tényleg ki-lenc-ven-ki-lenc forintért árusítja a DVD-ket; ahogy Frei Tamás mondaná.

Ez az ár még akkor is meglepő, ha a cucc kartondobozva van csomagolva, 0 extra van rajta és az artwork is elég szar. Ennyi pénzért még üres DVD-t se kap az ember, nem hogy műsorosat. Más megközelítésből viszont lehet, hogy az üres DVD már csak azért is többet ér, mert hasznosan lehet elhasználni. Ezektől a filmektől viszont kissé félek. 99 Ft-ért minőségi szórakozás? A Tescotól? Persze 99 Ft-ért mit vár az ember? Egy kiló kenyér drágább már (még egy érv a DVD-k mellett). Ami biztos, vettünk vagy 6 DVD-t eddig, úgyhogy az SSS-ek száma jelentős emelkedésnek indulhat a napokban. 2-3 potenciális jelölt már akad. Jelentkezünk még. Addig is új nyereményjátékot indítunk: Aki 99 Ft-nál olcsóbban tud eredeti műsoros DVD-t szerezni, és ezt pl. fotóval bizonyítja, egy éves szubjekt előfizetést nyer!

Címkék: ajánló film szórakozás tesco sss

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr52468338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.05.28. 18:43:11

Ha 99 forintért adják, akkor az olyan is.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.05.29. 22:39:09

Hoppácska, kéne írnom bejegyzést az egyik filmről. Amúgy nem volt rossz. 99 pénzért legalábbis.
süti beállítások módosítása