szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Sorozatgyilkos: Heroes - Lizards & Kindred (02-03)

2007.10.14. 11:19 | Ares90 | Szólj hozzá!

Unknown Soldier ( Peter Petrelli ) ismét az O'Reilly dIePod banda vendegszeretét élvezi, akik ír hagyomány szerint, jól meggyepálják. Ando és Parkman találkozása - Godsend jaja öröm és boldogság. Suresh Haitin menti a haiti életét, pedig Haiti a haitiké. 2 lépfenés bevándorlóról nem ejtek szót, mert nagyon idegesítenek, lényeg annyi, hogy próbálnak bejutni a Remények földjére, de szerencsére eddig nem sikerült nekik. Hiro tucat karddal végez Mátyás módra, és
viszi magával ezejötöt, hogy együtt építsék fel a nagy bolhapiacot Kyotoban. West a gyíkkirály szó szerint berepült Clairemackó aurájába és nem hagyja élni. Szegényt még az ág is húzza, oda a NiszSun, ajjajj, ennyit a lopásgátlóról, hopp de SzőkeREgenerátor nyitva hagyta, na grat neki is. Angela Pizzarellit kihallgatják Hiropapa halálával kapcsoltban, és ott lesz egy 7. tipusú találkozása. Kensei nem hajol el Sherwoodicuko banda nyílvesszői elől, annyi baj legyen, lehet, hogy ő Claire Déd-Déd Ükapja. Az meg ne játsszon az ollóval, mert még valaki meglátja. Kindred - Isac megfestette sunyiban a Celtic - Milan meccs végét, Haha , most az egyszer tévedett. Ír kocsmabanda lecsap a pénzre, Belső viszály, Unkonwn Soldier tudta, nem hitték el, megtörtént, családtag lett. Kár a tetkóért. Sylar (barom) összejött a világ legjobb csajával, erre mit csinál? Naná, felvágja, mint Géza böllér a disznaját. Sucker. Oda az összes képesség. Na most gyere ki az őserdőből! Claire&West sablont megrajzolták, örül minden női néző. Brit Kelet Japán társaság 007-ese, az ex-alkoholista Takezo , lezúz 90 dühös ronint, és még a nagyi receptjét sem felejti elhozni. DL, halott, Micah-t lepasszolja NJ. New Orleans-ba a nagyihoz. Ha jön az ár, a nemzeti gárdára ne várjatok. NJ persze megint jó "társaság"ba keveredik. Unk. Sold. összejön Lady O'Reilly-val, míly meglepő. Mohinder képét látván Bennet bá' képe halvány.

Címkék: heroes sorozatgyilkos kindred lizards

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr88195723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása