szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Az idióták miért idegesíthetnek szórakozás közben?

2007.08.17. 22:53 | Sztrovacsek | 1 komment

Nah, gondoltam mivel a net megint csak annyira él, mintha lélegeztetőre lenne kapcsolva, ezért felvetettem, h honfoglalózhatnánk egyet, kettőt... Volt egy jó játék, köszönés megvolt, aztán nem is zavartatta magát a gyerek (adatlapján látszott, h korunkbeli fiú).
Vele nem volt gondom. Viszont a következő 'játékostársunk' egy 15 éves kiscsaj volt. Adatlap. Megnéztük. Hogy ne érjen meglepetés. Itt még nem is ért. Csak ahelyett, h megnézte volna a mi adatlapunkat, azonnal kérdezte: pasik vagytok? kor? Ares90 válaszolt, nem hazudott. Nehéz lett volna. Én is megmondtam. Benne volt az adatlapban, persze ő nem zavartatta magát. Minek is? Legalább közben játszott. A -hogy néztek ki?- kérdésre után jött a kérdés, válaszunk nélkül, hogy ő hogy. Jól. Ennyit írt. Azt egy-két tippelés kihagyása után kiírta. Mi is. Vége lett, szerencsére villám volt, azonnal léptem is ki. Már az elején tudtam, h ebből lesz vmi. Ares90 szólt, h még egyet. Mondom nem. Mert ugye a kiscsajra gondolt. Persze hogy játszanom kellett mégis. Miért? Mert hülye vagyok, most már megbántam. Sajna ez már hosszú hadjárat volt... Jöttek is a kérdések, mint az oroszok. valamelyikőtök zselézi a haját? és milyen csajok jönnek be nektek? Mondtuk nincs favorit. Kérdeztük, hogy neki. Nem válaszolt. Nem csak nekünk, hanem a kérdésekre sem. Röpködtek a 0-ás tippek is. Igen, ez zavart. Mert. Nem játék. Ha ismerkedni akar, cseteljen. Ilyen szinten pont megfelel. Na, válaszol. Msn-ezett.

Édik vagyunk. Na persze. lol. És utána válaszolt még párra, azt megint eltűnt. Veszekszik. Minek honfoglalózik akkor? Igazán kiléphetett volna. De nem. Még megpróbálta elkérni az msn-ünket. Azt hazudom, h barátnőm van, bocsi. Engem békénhagy. Ares90-t nem. Ő majd megadja privát üziben. Mert nem vok neki szimpatikus. Röhögök. Kiscsaj totál bevette, h nem is ismerjük egymást sztem :R . Még kicsit csipkedjük egymást, mert a játék élvezhetetlen. Nincs értelme. Az a végén jutott eszébe, hogy mennie kell. Jókor... El is ment. A robot 2 kör alatt többet-jobban tippelt, mint ő. Ez kellett volna. Nem a nyomorult hosszú-hadjárat. Minek lépett be? És elkezd játszani... Az ilyenek miatt hagyom abba 4-5 hónapokra a honfoglalózást. Hihetetlen.
És esetleg, ha valaki magáraismer, az ne várjon semmiféle msn címet innen. Mert nem fog. És nem érdekel mit gondol, mit mond rám, ne rontsa el mások szórakozását. Ha hitegetni, meg hazudoni akarunk, majd csetelünk mi is. Remélem elhitt mindent

Címkék: idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr100142771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2007.08.17. 23:46:55

Az elnémítás gomb ilyenkor nagyon hasznos tud ám lenni :R
süti beállítások módosítása