szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Ani néni ajánlja: The Simpsons Movie

2007.08.10. 18:24 | Nyiz | 3 komment

Matt Groening agyszüleményéről gondolom mindenki hallot már, aki nem a dzsungel közepén él és találkozott már a televízió nevű szerkezettel. Nos, Simpsonék sokak örömére a mozi világába is beléptek egy hatásos kis prezentációval. A 88 perces műsor lényegében egy hosszabb részként fogható fel 16:9-ben. Felbukkan benne mindenki, aki számít. Simpsonék, Flanders, Ropi bohóc, Schwarzenegger és persze az utánozhatatlan Pókmalac is.
Pár helyen lehúzták a filmet, de ez ne tántorítson el senkit attól, hogy megnézze a moziban, mert zseniális. Már akinek a sorozat is bejön persze. Stílusra, humorra ugyanis ugyan olyan, mint a TV-s részek, ami nem is meglepő, hiszen minek változatatni egy jól bevált formulán?
Egy szónak is száz a vége, ezért megéri elmenni a moziba, ha jót akarsz röhögni.

Címkék: kritika film ani néni ajánlja

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr33137051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztrovacsek 2007.08.11. 11:20:17

Szerintem a szinkron is korrekt volt, jobb volt pl. a vakon választották, ős is vakon választ, mintha erőltették volna a lead-read szóviccet.

rolo tomasi · http://www.oriasi.blog.hu 2007.08.24. 10:07:35

Az éve egyik legjobb filmje,beszarás na!
süti beállítások módosítása