szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

The World is Not Good Enough

2007.11.11. 01:40 | Nyiz | Szólj hozzá!

Unalmas esti óráimban a Rossz PC Játékokat olvasgatva találtam rá a szintén freddyD által üzemeltetett oldalra, ahol freddy sikerén felbuzdulva mások is bemutatják agyszüleményeiket, több-kevesebb sikerrel. A téma alapját itt is a minőségen aluli termékek adják, ezért is volt nem gyengén letaglózó, hogy a World in Conflicttal futottam össze az oldalon. Igen, azzal a World in Conflicttal. Mivel mi élharcosai vagyunk a World in Conflict népszerűsítésének, nem mehetünk el az ominózus video mellett említés nélkül. Figyelmeztetés: A most következő publikáció egyes részei a kelleténél szakbarbárabbra sikerülhet, emberek erkölcsi normáival összeférhetetlen lehet, továbbá utalásokat tartalmaz nemi közösülésre illetve megtekintése az olvasás tudását igényli.
Hősünk gondolta virít egy nagyot és beégeti az év legjobbnak kikiáltott stratégiai játékát... Nem jött neki össze. A video már eleve egy paradox jelenség, hiszen emberünk a video során maga is konstatálja, egy-két dologtól eltekintve ez bizony jó játék. Akkor minek kell ezt? Az érdekes rész 4:30 körül indít. Mivel 4:30-ig nem történik szinte semmi, leszámítva azt, hogy nem tud continue-t nyomni, amit valljuk be, magam sem tudom mitől lehet, valamivel a témához is kell kapcsolódni. Gondolkodjunk, gondolkodjunk... Áhá! FURCSÁN KANYARODÓ BUSZOK!! Úristen, fenomenális hibát találtunk a játékban! A buszok nem úgy kanyarodnak egy stratégiai játékban, mint ahogy egy Need for Speedben tenné. Igen, elkúrtuk!
Amit viszont nagyon sajnálok, hogy olyan emberek próbálnak nagyok lenni, akik az elementáris iskolázottsági szintet sem ütik meg. Ez még nem is lenne baj, ha ezt nem tenné ki a kirakatba, azzal a felirattal, hogy: "Funkcionális(?) analfabéta vagyok!" Márpedig hősünk többé-kevésbé az. Sérelemezi, hogy egy katonai visszavonulás során azzal van egy osztag elfoglalva, hogy egy családot kimenekítsen a harctérről. Honnan tudják, hogy hogy híjják a családot?, kérdezősködik értetlenül barátunk. Innen kapcsolunk vissza az analfabétizmushoz: a felettesed legalább 2x elmondja (magyarul feliratozva!), hogy a család történetesen egy tábornok családja. Hoppácska. Funkcionális analfabéta vagyok, ezért hibás a game. Igen, elkúrtuk!
A vége már csak hab a tortán. Hősünk újabb öngólt lő azzal a megállapítással, hogy az USA egységei erősebbek az szovjetekénél. Nos, Kedves Szerző, ezúton tájékoztatlak arról az örök érvényű igazságról, hogy az EASY nehézségi fokozat általános jellemzője, hogy a kedves júzer egységei sokkal erősebbeknek bizonyulnak a mesterséges intelligencia által irányítottnál, megkönnyítve ezzel a játékmenetet. Persze, ha tudnál olvasni, erről biztosan te is értesültél volna már. Olvasástudók - Analfabéták 1:0. Igen, elkúrtad!
A végére természetes nem maradhat el a szóbanforgó videó sem:

Címkék: kritika játék szórakozás idióta wic

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr66224932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása