szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Az osztályharc élesedik

2008.07.21. 15:24 | Nyiz | 4 komment

Úgy tűnik ma is van miről írni, az index ma hozott le Galgagyörkről cikket. Igen érdekes.

Az történt ugyanis, hogy a cigányok házára rálőttek vagy 30x. Persze ilyenkor egyből ugrik az MTI is, többek közt. Na is idézgessünk egy kicsit a cikkből:

"Június közepén Galgagyörk romák által lakott részén két család vitája után (az egyik kérésére) a Magyar Gárda mintegy harminc tagja rendőri biztosítás mellett kiköltöztette a faluból az egyik ház lakóit. Akkor többen megfenyegették őket, hogy visszajönnek, és bosszút állnak."

Nem igaz, a cigányok akartak bosszút állni, ez a Mélymagyarból is kiderül. A házaspár örül, hogy többet nem kell a faluba menniük.

"Több helyi roma szerint most ezt történhetett. Azt mondták, nincs haragosuk, nem értik, hogy mi és miért történt. Tudósítónk szerint a faluban jó viszonyok vannak, az érintett romáknak van munkájuk."

Én azt nem nevezném jó viszonynak, amikor a Gárdának kell kimenekítenie a családot, mert meg akarják őket minimum lincselni.

"A romák most félnek elmenni dolgozni, mert attól tartanak, hogy éjszaka, amikor hazafelé mennek, megtámadják őket, de félnek a házban aludni is."

Hm... Úgy tűnik valamit elgépelt az indexes cikkíró, mert véletlenül rossz szót írt a mondat elejére, a helyes mondat így hangzik: "A romák magyarok most félnek elmenni dolgozni, mert attól tartanak, hogy éjszaka, amikor hazafelé mennek, megtámadják őket, de félnek a házban aludni is." Örülök, hogy segíthettünk a korrigálásban!

 

Itt Mélymagyar releváns adása, aki még nem látta volna:
Üdv a magyar valóságban!

Címkék: politika magyar magyarország társadalom idióta gárda miért???

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr95578245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorno 2008.07.21. 17:28:41

Hinnye! Íccaka járnak haza a melóból?
Van egy francot munkájuk a helyi romáknak. Az eset kapcsán is kiderült, hogy nagy részük nem dolgozik, szoc támogatásokból élnek. (akkor honnan járnak haza íjnek íjvadján??)
Hogy nem szakad rá az indexre az ég ennyi hazugság után??
Van aki még hisz nekik?
Valszeg a Gárdisták mentek lövöldözni rájuk:D:D (Adná az ég, de ha így lett volna, akkor már az erdőben bujkálnának!) A cigók nagyon is jól tudják, kik lövöldöztek...Különben már nyomuk sem lenne környéken.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.21. 17:32:26

Maguk csinálták az egészet. Vagy megrendezték az egészet, vagy klánháború volt. Mindenesetre az apropóból a sajtóban már megint lehet sajnálni szegény cigányokat.

Amúgy szerintem a valóban dolgozó cigányok (mert ilyen is van azért) ezek helyett is szégyelik magukat.

sorno 2008.07.21. 18:26:19

Azok a cigányok , akik ezek miatt szégyenlik magukat, miért nem állnak ki ,és szegülnek szembe a naplopó népséggel? Őket valóban sajnálom... Ők azok, akiket tényleg súlyt az előítélet. Mert lássuk be - igaz okkal - , de előítéletesek vagyunk. ( Én legalábbis, mindenképp! Viszont az is igaz, hogy egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan roma embert ismerek, aki a társadalmi elvárásoknak megfelelően él!!)

neszkvik89 2008.09.07. 01:02:30

nagyban egyetértek sorno véleményével, bár én leginkább azt sajnálom hogy nem hallunk/hallhatunk konkrét számokat, adatokat a cigányokkal kapcsolatban.... miért nem lehet megmondani, hogy hány % uk analfabéta, mennyi bevételt/kiadást jelentek az államnak, a börtönökben mien arányban képviseltetik magukat, vagy hogy a segélyek hány % a megy cigány kézbe? mert hogy nem 3-4, ahogy az a 3-400 000 es létszámukkal arányos lenne, arra a nyakamat tenném! és ezeket a számokat utána nézzük meg a lakosság többi részére is, és ennyi, ezekhez nem is kell kommentárt fűzni utána, mert aki ebből nem vesz észre vmi érdekességet, az már menthetetlen szdsz-es... de persze ien felméréseket kérni rasszista dolog, meg juj, ugye? (káromkodik...) XD
süti beállítások módosítása