szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Ész, hová mész?

2008.07.18. 15:33 | Nyiz | 2 komment

Ma is érdekes dolgot fújt elénk a szél az indexről.  Ezen cikk szerint Bayer Zsoltika műsorát, a Mélymagyart bepanaszolták, mert kelti a gyűlöletet. A cigányok ellen. Ez távolról sincs így.

Történt ugyanis, hogy Bayer Műsorának egyik kiadása a Galgagyörkről elkergetett családról forgatott (az adás megtekinthető itt például), ahol bizony a cigányok halálosan megfenyegették a házaspárt, és csak a Magyar Gárdának köszönhető az, hogy most egyben vannak. Az ORTT-nek több sem kellett, cigányozásért és uszításért viszgálat indul az adás ellen, mondván abban olyan általánosítások hangzottak el, amiknek nincsen alapja. De cigányok voltak a francba is! Akkor meg? Talán nincs igazuk Bayeréknek? De! Nem értem, hogy az ORTT mit pattog, amikor Bayerék semmi olyat nem mondtak, ami nem igaz. Hova tart már ez az ország...

Címkék: politika társadalom miért???

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr51574473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorno 2008.07.20. 22:05:47

Egy vicces történet, de igaz!
Én olyan helyen élek, ahol hemzsegnek a cigányok!
Van két macskám, az ablakban szoktak feküdni,az ablakon szúnyogháló. Ahányszor elmegy egy cigány az ablakom előtt, odacsap a macskámnak és ráordít, vagy rá ijeszt.
Ennek következménye, hogy a macskám már előre fúj és morog, ha csak a hangjukat meghallja, és sok esetben lerohan az ablakból.
Mindig tudom, hogy mikor közelednek cigányok, mert a macsek halkan morogni kezd!
Nos, amikor egy állat, aki nem betanítható ilyesmire, így reagál a cigányokra, akkor kérdem én, ki hiszi el, hogy a cigányok többsége normális ember?? Amikor egy cigány asszony is úgy megy el az ablakom előtt, hogy közbe pofázik a barátnőjének és teljesen természetes mozdulattal rácsap a szúnyoghálóra a macskámnak?? Ezek fognak integrálódni?? Vagy nem is integrálódni, CSAK beilleszkedni?? Akik képtelenek ember módjára viselkedni??
Nyíltan felvállalom, hogy rasszista vagyok, rühellem ezt a sok ingyenélő mocskos piócát, itt élnek körülöttem, látom hogyan , és azt is, hogy kb 100 - ból jó ha 5 akad, aki a társadalmi normáknak megfelelően él.

bjela szila 2008.07.21. 03:20:39

sorno- a kutyáim is így vannak , csak fordítva , ők ijesztenek . kiskoruktól egyből agresszorkodnak , ha mokkát , vagy alkoholistát látnak . soha nem kellett erre tanítani őket . fura mi ?
süti beállítások módosítása