szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

A rajzpályázat folytatódik

2008.07.14. 00:58 | Nyiz | 2 komment

A múltkori rajzpályázat folytatása következik, ezúttal egy háziforduló megrendezésével. A pályázó én lennék, néhány ezredforduló környékéről származó remek alkotással. Hajtás után a nyugalom megzavarása alkalmas képek következnek, gyengébb idegzetű olvasóink is nyugodtan klikkoljanak azért, maximum az általános iskolás fantázia zavarja meg a nyugalmat.

Első képünk magát a Télapót ábárzolja 2000-ből. Sajnos szegény akkoriban kopaszodással küzdött, ezért az ázsai őserdők növényeiből készített hajnövesztőt megvette a TV Shopból, és az nem várt mellékhatások eredményeképp teljes arcát szakállal borítá' be. Így inkább hasonlít az idős Chewbaccára vagy a Farkasemberre, esetleg a ZZ Top tagjaira rosszabb napjaikon. A szán aerodinamikáját segítő pálcikaszerű merevítők a Télapó szánjának főtervezőjének ötlete volt, amit még a Forma1-es konstruktőrök is irigyelhetnek. A szán hajtását ismeretlen működésű antigravitációs szerkezet szolgáltatja, miután a Télapó újonnan szerzett szőrzetére a rénszarvasok allergiásak lettek.

 

Következő képnük egy... izé.. egy... na jó, magam sem tudom már mit ábrázol. Az nyilvánvaló, hogy a kép középpontjában egy zöld konténer áll, aminek tartó szerkezete hasonló a Télapó szánján található pálcika-merevítőkhöz, azzal a különbséggel, hogy ez már egy továbbfejlesztett, XL-es pálcika. A kép bal oldalán található jeep viszont egy talány. Már maga a levitáló karosszéria is összesküvésekre adhat okot, de az végképp, hogy infra-vörös sugara nemcsak a látható fényhullámhosszon belül esik (ami magát az infravörös fény infravörösségét tagadja meg), de még testek emelésére is alkalmas. Gyanítható, hogy a futurisztikus gépezet az 51-es körzet kísérleti gépe. Feltételezhetően ez egy azóta leállított projekt, mivel antigrav ereje akkora, hogy még egy Fekete Laci méretű üstököst is képes volt pályájáról letéríteni. Időutazással kombinálva viszont megoldótott a dinoszauruszok kihalásának a rejtélye. A csirkelábú emberekre viszont még mindig nem találok magyarázatot.

 

Utolsó képünk ihletője minden űrscifik ősanyja, a Star Trek. Robbanás, szikrázó vezetékek, kitűnő CGI űrhajók, 2D nézet, minden ami kell. Ha 10 évvel korábban születek, lehet, Dos játékot is csináltam volna belőle. Persze ha levédettem volna a Gomba nevet a zöldségesek nagy gondban lettek volna, viszont a jogdíjakból mára millárdos lennék.

Címkék: kultúra szórakozás hülyeség poén gomba

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr76566858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ares90 · http://szubjekt.blog.hu/ 2008.07.14. 01:10:44

Az 1. képen figyelemre méltó az ajándékos batyu elhelyezése 3Dben egy 2D-s képen:D

A 2. kép igazi különlegessége a bal alsó sarokban található pocsolya, és a benne harcoló 2 vörös pondró. A kép pont a lövés pillanatát örökíti meg, amikor a keresztes pondró felé tart a lövedék a a sima pondró fegyveréből.

A 3. képen pedig a csillagok elhelyezkedésének hihetetlen változatossága a leglenyűgözőbb.

Sinclair · http://sinclair.uw.hu/ 2008.07.14. 01:37:25

Nagyon nagy rajzok!!! :D
süti beállítások módosítása