szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Rajzpályázatunk eredményhirdetése

2008.06.07. 18:22 | Sztrovacsek | 2 komment

Nem is létező felhívásunkra nem érkezett egy rajz sem, úgyhogy nekem kellett keresni, találtam is, több mint négy darabot. Mind az öt különdíjat érdemelt ki a zsűri (én) értékelésében.


 Első versenyzőnket vagy Reának hívják, vagy tudja a Sötétség Hercegének nevét, sőt személyesen is ismerheti, hiszen az évszázadok során senki sem ábrázolta így a Halált. Valójából kedves, narancssárga és van egy "színes" egyéniség körülötte, valami manó aki májelegtelenséggel küzd. Poszeidónnal való kapcsalata viszont igazolódott, a háromágú ??torta?? révén.




Második műről keveset tudunk. Vagy K.E.N.Y. the O.N.E. aki vót fent szombaton a kiállításra alkotni, vagy ismeretlen mester alkotása. Feltételezhetően nem több tíz évesnél, de ismeri "South Park Kenny-t". Az is feltételezhető, hogy a poénokból nem ért semmit, (hát még a társadalomkritikából, stb...), csak azt látja, hogy meghalnak, meg "csúnyán" beszélnek. Gratulálok annak, aki a rajzolónak a sorozatot, nyugodt lehet, hogy nem fogja érteni.


A harmadik alkotás minden bizonnyal egy Orwell-rajongó firkantása. Kicsit talán már elfajult az üldözési mániája, hiszen nem a Nagy Testvér figyel, hanem a saját rémálmaiban a duplagondol alkalmával megjelenő rém-Szem. Mert ugye ez nem egészséges szem, sok a fehér folt, vagy hályog, vagy mitt'omén mi. Az is lehet, hogy ez Szauron szeme. Egy biztos, aki ilyet rajzol, az nem teljesen ebben a világban él, és kicsit paranoiás is.



Ezt a háromdimenziós remekművet sajnos nem adja vissza a 2D. Naruto egy anime mesehős. WTF... ?
Valaki meg akarja ölni, és röhög, egy másik pedig meg akarja Narutot állítani. EZ MESE!!
A WTF - viszont jól illik erre. Ennyit tudok mondani, mert nem igazán értem...




Virág rajzán a szakadó esőtől egy könyvet egy szivecskés esernyő véd. Ez "szép", érthető. Vagy ez egy virág???


Szeretném leszögezni, hogy én se rajzolok jobban "pályázóinknál". Valamint az én rajzaimon is röhögtek a nagyobbak, én is röhögök a saját régi rajzaimon.

Címkék: kultúra szórakozás hülyeség poén

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr10508537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsóófi 2008.06.08. 20:38:55

kedves kis rajzok... ma 22.05től Office a viasat3-on. lehet, hogy még tévézni fogok?

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.06.12. 17:34:27

Virág rulz :D Bár szerintem inkább vinág van odaírva, de az már senkit sem zavar.
süti beállítások módosítása