szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Magyartalan Magyarok

2008.04.04. 15:40 | Nyiz | 7 komment

Hogyan tudnánk segíteni a határainkon túl élő magyar embereken, ha még az Anyaországban is elítélendő az, ha valaki nem a multikulturális szarságban hisz.

Itt van egyből két versenyző, egy video (ez van alul), illetve egy magát roppant nemzetinek valló kolléga, NemzetiYoda. Aszongya nemzeti. Nemzeti, mint például (idézek):
"Éljen a Magyar genetikai sokszínűség!
(magyarok, finn-ugorok, svábok, zsidók, cigányok,tótok, horvátok, szerbek, bunyevácok, rácok, törökök, arabok, besenyők, kunok, kubai vendégmunkások, szlovákok, szlovének,románok, ukránok, görögök, lengyelek, hunok,kínaiak, mongolok,erdélyiek...stb.)"

Hogy kerül a magyar genetikai alapokba a kurvasok nem magyar nép? Akkor ennyi erővel én meg mondjuk flamand vagyok. Annyira biztos, mint amennyire egy román (NEM erdélyi magyar!) vagy kubai magyar. Éljen kedves Yoda, szerintem látogass el mondjuk Izraelbe vagy Szlovákiába, ha ennyire szereted ezeket a népeket. Meg finn-ugoriába. Mert kedves barátom, még azzal sem vagy tisztában, hogy a magyar része a finn-ugor halmaznak. Persze, honnan is tudhatnád ezt...

Aztán vannak itt további anomáliák, éspedig:
"Nagy Magyarország(Oszták-Magyar monarchia) nem ország!
Valódi (jelenlegi) Magyarország Mennyország!"
Ahhoz képest, hogy a Monarchia nem ország, 52 évig egész jól sikerült elhitetnie magáról a többi ország előtt azt, hogy mégis. És a csel zsenialitását emeli, hogy nagyon nagy sikerrel történt mindez. 50 milliós nemország. Azért azt sajnálom, Yoda, hogy még a 8 általánosod sincs meg, mert ezt egy rendes 8.-os már tudja.

Van még itten további okosság is:
"Soha vissza a Trianon előtti határokat!"
Na mondjuk ezzel egyetértek, nem akarok 41-42%-os magyar kisebbséget, de bizonyos területeket igenis visszakérnék. Persze a barátunk nyilván úgy értette, hogy jobb, ha a sok magyar nyomorult a határon kívül rekedt, legalább jöhetnek be a fenséges cigányok, zsidók, meg szerbek, meg a halál tudja még kik. Úgy is fogy a magyar, kellenek ide ezek a népek, mert ez a jó. Remélem Yoda, hogy egyszer te is része leszel egy ilyen multikulturális közösségnek, mondjuk hívj meg magadhoz 1-1-1 képviselőt a fentebb említett nemzetekből egy hétre, aztán megtudod, mi a magyarok Istene. Te bizonyára annak is örülsz, hogy a tanárokat is verik a romák, mert ez a szép, a genetikai meg kulturális változatosság. Remélem tanár vagy.


Másik zseniális résztvevőnk a video, ami post végén található. Ezt is valami IQ fighter gondolkodó és ésszerű következtetéseket levonó egyéniség készíthette. Mert hát csak a nyilas-fasiszta szenny képes lerombolni Budapest hídjait, porrá bombázni a saját országuk városait, illetve vérengzeni a magyarokból. Nyilván mi voltunk, nem a szovjetek. Gondolom a video készítője is tagja a NemzetiYoda Fan Clubnak, ott tanulta meg azt, hogy minden nem-magyar nép remek, jóravaló emberekből áll, csak mi vagyunk ilyen hulladék, hogy szétbombázzuk még a saját városainkat is. Persze csak szórakozásból, Szálasi Ferenc kedvenc időtöltése az volt, hogy a hidakat távirányítású repülőkkel bombázta szét, unalmában. Aztán meg a Gárda is bűnöző, már csak azért is, mert ugyan úgy van karszalag a tagokon, mint Szálasi idejében. Tehát ugyanúgy fasiszta, eltiprandó féreg a BKV ellenőr és a focicsapat kapitánya is, ezen meggondolásból. Jah, meg azért is, mert fasiszták. Ez már automatikusan bűnössé is teszi őket. Hátpersze.

Ezúton szeretném megköszönni a két említett egyénnek az eddigi magyarországi tartózkodásukat, de most már nyugodtan távozhatnak ebből az országból, ha fáj nekik, hogy a magyarok még mindig magyarok és csak magyarok szeretnének maradni. Ilyen magyarutáló magyarokra nincs szükség. Próbáljanak meg mondjuk magyarként Fico Szlovákiájában élni, aztán meglátják, ott mennyire tolerálják őket.


Figyelem, a következő műsorszám megtekintése súlyos mentálhigéniai problémákhoz vezethet, ezért megtekintése csak különösen erős idegzetűeknek, illetve bűntetés céljából ajánlott. A video okozta károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Címkék: vélemény magyarország társadalom idióta világtérkép

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7411221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztrovacsek 2008.04.04. 15:54:45

NemzetiYoda "barátunk" egyébként önmagának mond ellent. Hiszen ha a monarchiaán belüli Magyarországot nézzük, az egy genetikailag (és ezáltal ugye nemzetiségileg) elég kevert ország volt. Na, ebben kiélhetné a beteges ösztöneit, aztán ha pár román összepakolta volna, kussolna. Sajnos már erre nem igazán lesz lehetőségünk. Legfeljebb pár kínai vagy cigány majd elintézi.

Fontos, hogy flageljétek be a videót, hiszen gyűlöletet kelt (a svábok ellen)!

Turáni 2008.04.04. 21:41:59

Úgy van!

Svábbűnözés · http://svabbunozes.blogspot.com 2008.04.04. 21:42:35

A volksbundista újnyilas svábunokák ki is takarodhatnak Szent Magyarországról!

neszkvik89 2008.04.04. 23:03:54

huh emberek, ezt a svábbűnözés nevű antifasiszta liberális állatot nagyon gyorsan el kéne innen tüntetni, mert a belem kifordul az ienektől... :) nézzétek csak meg azt a szar oldalt amit belinkelt, hát öcsém, megtévesztés felsőfokon, ehhez már csak a hollókoszt kell, meg a cigányok megélhetési bűnözése és kész a libsi főzelék amit ehetnek a birkák :) kinéz oda egy ban , ha rámhalgattok :)

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.04.04. 23:10:12

Nem fogjuk banolni, egyrészt mert nem tudjuk (max a kommentjét tudjuk törölni), másrészt, mert itt mindenki elmondhatja a maga kis véleményét. Az, hogy neki ez a véleménye, csak magát minősíti, és nagyon jó példa arra, hogy melyik vélemény nem jó. Tehát ez simán ittmarad okulás képpen.

Darth Palma 2008.04.05. 10:49:55

Azért ez a kijelentése "Svábbűnözés"-nek kifejezetten vicces: "Magyarbűnözés, zsidóbűnözés, svábbűnözés, cigánybűnözés, négerbűnözés, tótbűnözés, stb.: Nem létezik."

A post amúgy nagyon jó, és Nyiz, igazad van :)
A videó, hát, no comment...

*ZS* 2008.04.08. 19:32:08

Sok szűklátókörő barom, mint az ilyen NemzetiYoda-félék nem látják be, hogy inkább tartani kellene azt a bizonyos magyar százalékot a vérünkben? Áh, nem is idegesítem fel magamat jobban. De hogy a pi**ába tartoznak ide a kubai vendégmunkások? Nem tudok rajta felülemelkedni.:-S
süti beállítások módosítása