szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Linkajánló: Egy valódi Holokauszt

2008.02.22. 19:34 | Nyiz | Szólj hozzá!

Remek cikk látott napvilágot a front14.hu-n. A szó szoros értelmében holokauszt (görögből, égő emberek). A drezdai bombázásról van szó kérem szépen. 250 ezer áldozat, 2 nap alatt, mind elégett. 1945 február 13-15 között történt a rémtett, azaz csak kicsit csúsztunk le az évfordulóról. A pusztítást angol és amerikai gépek hajtották végre, több emberáldozattal járt, mint Hiroshima és Nagasaki együtt! És hogy erről miért nem hallani, csak "A Holokauszt" holokausztról, annak a tanulságát mindenki vonja le maga. Íme a link a cikkhez: Link

Címkék: ajánló holokauszt

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr23350608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása