szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Ki vagy bajusz? (Én vagyok Miki, a XI. kerület Grínpicce)

2008.02.01. 20:11 | Ares90 | 1 komment

Az ám. Móriczon kaptam a viccet. Nem kellett keresgélnem, egyszerűen a kezembe nyomták. Csapody Miklós szimpatikus ember. Kiváló ötletekkel, nagyszerű tervekkel. Zajvédő falat a Hamzsabégi út mentén, Galvani úti híd megépítése, térfigyelő rendszerek, zöldterületek védelme, különleges kulturális övezet. Jellemzően a kell szót használja. Ez már csak azért is jó, hiszen így elkerüli a tényleges felelősséget. "Szellemi munkára épülő munkahelyeket kell teremtenünk...", "Meg kell állítanunk a Gellérthegy beépítését...", Meg kell szüntetnünk a közlekedés zsúfoltságát...". Ugye. Semmi ilyen: "meg fogjuk", "talán meg tudjuk", csak a szokásos porhintés. A programja teljesen jó, egy hibája van, hogy a földön nincs annyi pénz, amennyi ehhez kéne. Ha lenne is, akkor az szépséges öltönyök belső zsebében pihenne. De most ne is ezzel foglalkozzunk, nézzük inkább a Montázst. (Avagy szép a bajsza, utána a propaganda hajsza, vigye el az ördög ....a) Fenébe is a judapesti lakossal, vagy Krisztus katonájával, győzzön a zöld, győzzön az öltönyös hippi! Képek a tovább után:

Egy bajusz mindenek felett:


























Le a csilaggal, le a kereszttel:




























Isten megteremté a zöldet, és látá hogy ez Miklós:



























Haza és Haladás( Újbudán így mondják: Zöld és MégZöldebb):

Címkék: politika magyarország zöld idióta propaganda

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr54321412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.02.02. 11:22:54

Ennek a Lakatos Imrének eléggé Baló György feje van, a KDNP-s meg nagyon Sváby Andrásra hajaz...
süti beállítások módosítása