szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

SSS: Az iskolai ünnepségek

2007.10.20. 21:48 | Nyiz | 1 komment

Ma ilyen publikálós kedvemben vagyok, meg addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Vagyis amíg frissek az emlékek.
Szóval adottak a nemzeti ünnepek, meg a hozzá kapcsolódó iskolai megemlékezések. Na ezek zseniálisak tudnak lenni, mint már az a címből is sejthető, a mai '56-os ilyen is remekbeszabottra sikeredett. Finoman szólva is meggyalázták az ünnepet. Körülbelül a Sas kabaré revűestjéhez hasonlítható prezentációt láthattunk megelevenedni, csak éppen nem voltak röhögő nyugdíjasok a nézők között, csak szenvedő diákok néhány tanárral karöltve. A műsor a következőből állt: Korrekt felvezető után jött egy kis szöveg, teljesen átlagosan előadva. Ekkor még senki nem gyanakodott semmire, átlagos előadásnak ígérkezett. Aztán derült égből Frei Dosszié jött egy elvileg táncként dezignált vonaglás. Köze nem volt '56-hoz, de máshoz sem nagyon, talán egy epilepsziás rohammal küzdő pácienscsoporthoz hasonlítható csak. De ez még mindig nem volt semmi. Az amúgy korrekt versszavaló betétek közé becsempésztek Uhrin Bendeket megszégyenítő karaoke showt. Csak meg ne tudja nagymama. Ez még rendben is volna, ha nem a legszarabbul éneklő diákszínpados egyének adták volna elő a zeneműveket. Természetesen a hatás nem maradt el, az egész műv'ház unott emberseregéből a produkciók eltorzult arcú, agonizáló tömeget varázsolt gyönyörűen. A dalok befejezése majdhogynem megváltásként hatott, pedig igazából az a Cyklon-B lett volna. Azt csak egyszer kell elviselni, de dalból volt vagy 4 is. Solo, duett, quartett, minden, mi a szem-szájnak (és fülnek) ingere.
Az előadás végén elhangzott a szervezők neve is (micsoda égés!), majd az igazgató köszönetet mondott nekik a remek produkcióért. Miért nem lehet kiállni és azt mondani, hogy "Gyerekek, ez szar volt, ilyet többet ne.", miért kell ilyen nyilvánvalót hazudni a végén? Az előadást megkoronázta, de produktívabb lett volna egy jó nagy seggberúgás, talán akkor legközelebb nem követnének el ilyen rettenetet. Szerencsére már csak egy ilyen szuicid hajlamokat előcsalogató revűre kell beülni március 15-én. Remélem az is hasonlóan minőségi szórakozást (a köbön) nyújt majd.
· 1 trackback

Címkék: kritika szar szórakozás idióta iskola sss

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr49202468

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visit the following webpage 2017.10.18. 11:07:16

Leopard UGG Boots obtained a lot of huge pass guy - MBT Shoes Online Store

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neszkvik89 2007.10.20. 23:42:55

hát most jön egy komment ami csak részben kapcsolodik ide ugyanis a suliünnepségekről uaz a véleményem , kár mégegyszer leírni...:)
szal 2007 márc.15: fidesz naggyűlés... tömören szólva , ismét egy olyan előadás, ami valamiféle furcsa egyveleg volt hiszen voltak benne őskonzervatív gondolattól kezdve egészen olyanokig amik elmennek egy miép-es soft beszédben is,:) szal ment a néphülyítés, csak úgy repkedtek az üres szavak, a vaskos félrevezetések, tehát a szokásos álnemzeti dumák... és ezt még azzal tetőzték hogy a végén semilyen komoly fidesz \\\"híresség\\\" NEM ÉNEKELTE A SZÉKELY HIMNUSZT! újabb gyalázat.... jah és a másik... már yoval a rendezvény előtt kérték az embereket hogy ne hozzanak árpádsávos zászlókat, hiszen az nem politikailag korrekt ugyebár... a nemzeti érzelműek újabb elárulása....
és mennyien voltak ott??? 250 ezren.... ha a fideszben lenne egy igazi vezér, akárki, az azt mondta volna hogy : kérem most vonuljunk át közösen a parlament elé és ott folytassuk , míg ki nem írják az azonnali időközi választásokat, és le nem áll minden reformnak nevezett magyarirtás...
hát ez az én kis véleményem.
süti beállítások módosítása