szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Sorozatgyilkos: The Simpsons - He Loves to Fly and He D'ohs

2007.09.29. 20:18 | Sztrovacsek | Szólj hozzá!

Pókmalac élt, él, élni fog!
Homer kiemeli a már már fuldokló Mr. Burns-t a kútból, de végül is csalódnia kell, mivel azt hitte, hogy egy pénzérme. Ezért elviszi vacsorázni. Chicago-ba. A magánrepülőgépén.
Élőben közreműködik Lionel Richie. Mármint énekel. Homernak köszönhetően mi másról, mint a sörröl. Csak sajna nehéz a szöveg. Abból áll, hogy sör,sör,sör.... Homernak ezek után hiányzik a magánrepcsi. Úgy érzi magát mint, a többi 6 és fél milliárd puhány, akinek nincs.
És ekkor Marge elhozza az ügyeletes Csernus doktorunk hangja pedig Stephen 'Zrínyi' Colbert. Sajnos csak azt  sikerül bemutatni, hogy mennyire béna. De nem, ha tekézik. Tehát a tekecipőit kéne hordania mindennap. Naná. És így megkapjuk a sikeres Homert. Aki ugyan nem kapja meg az állást, aminek köszönhetően egész nap repülhetne.
Nem meri bevallani Marge-nak. Inkább felbérel egy pilotát, hogy vigye el őket egy körre, hogy a levegőben mondhassa el, hogy mégsincs munkája. Aztán miután Homer szerint átrepülnek egy szivárványon (igazából a belőtt pilóta kidől). Homernak kell hát letenni a gépet. A doktor segítségével sikerül is. Csak egy picit hosszabb úton állnak be a hangárba. A tengeren keresztül.
Mindenki megmenekül, még Lionel Richie és az Music Award-ja is. Mivel ez a munka túl veszélyes Homer inkább visszamegy a kis világító uránrudak közé.

Címkék: simpsons sorozatgyilkos homer

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr39180863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása