szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

Don't mess with me. Mess with MSN.

2007.09.25. 21:40 | Sztrovacsek | Szólj hozzá!

Ezt a post-ot a bennem támadt idegesség ihlette. Ezt pedig az msn, és azon belül is a nevek. Tegyük fel, hogy van 4 (a valóságban) ugyanolyan nevű ismerősöd. Az msn-es neveik pedig abban különböznek, hogy egyiknek egy kis csillag, másinak egy macska, harmadiknak meg egy napocska. A negyediknek meg két csillag. És persze néha váltogatják, szóval esélyem sincs. Ilyenkor még az a legjobb, hogy valamilyen idióta anime, vagy hasonló értelmetlen figura a képük. Találjam ki, ha kell valami. Szerencsére nem kell.
Az ilyen még úgy-ahogy, renben van. Nem tehet róla senki. De az már eléggé idegesítő, ha valakinek ez a neve:

Persze mindenkinek meg van adva becenév, bár mennyire frappánsak (körülbelül:Sanyi, C. Józsi, Ferike). Az enyém meg sztrovacsek. Ennek a szónak nincs jelentése. Pontosabban az a jelentése, hogy nincs értelme. Üreshalmaz. Ezt azok írják ki, akik nem vállalják a nevüket és annyira ötletszegények, mint például én.
És akkor még nem is beszéltünk a személyes üzenetekről. Egyszerűen nincsen rá jó szó. Bár egyszer kitaláltam egyet, de félnétek tőle, szóval inkább nem mondom :D . Egyszerűen nem tudom minek jó. Az is, ha azt látom, hogy ki mit hallgat (főleg akkor, amikor valami idegesítő zenét). De engem miért érdekelne, hogy kinek ki van kiírva szivecskével (az ilyen általában 50 napig van, után síró fej 2 napig, aztán semmi, aztán egy másik név megint 50 napig...)
Az sem érdekel, hogy kinek mit kell tanulni, miből van elege. Az sem, ha valaki más nyelven kiír valamit, ennek főleg nincs értelme. Akit érdekel, az lefordítja. Ezeknek egy módosulata a helytelenül kiírt (általában angol) üzenet. Az ilyeneken csak röhögni lehet.
És persze, ha kivenném a szem. üziket, néha nem látnám a 'közérdekű infókat'.Ez mind számomra roppant bosszantó. Nekem, akinek 1000 msn-es napból 900-on nem volt semmilyen kiírt üzenetem, egyszer sem volt szín a nevemben.
Ha esetleg valaki idetéved, és magáraismer, szóljon, ha érdekli, elmondom vele mi a problémám.

Címkék: msn név idióta miért???

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2177002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása