szubjekt

Politika, közélet, magánélet, nemiélet(höhö), sportélet, egy helyen - szigorúan szubjektíven - hiszen egyedül írom, mert ha ketten írnám objektív lenne, márpedig ketten írom, mégis szubjekt, hiszen hárman írom.

Friss topikok

Linkblog

Látogatóink

Locations of visitors to this page

SSS Filmek széria - 3. chapter - "Fat Albert"

2007.09.01. 12:48 | Ares90 | Szólj hozzá!

Újra itt, sorry a kimaradásért csak írói-ihlet-hullámvölgyben voltam, de ahogy a mondás tartja: Türelem postot terem ( tEsCo. jön nemsokára). Ismét Home. Box. Office., ismét egy olyan film amit valószínűleg nem nekem szánt az ég. Hagyd hogy rád zuhanjon egy 250 kilós Fat Albert kaliberű skac, vagy üzemeltess egy cipőboltot molett hölgyek számára a sivatagban, de ezt NE! Story ultraprimitív, de ezt már megszokhattuk. Megy egy rajzfilm series a tv-ben, amit egy síró afro csaj néz - már jól kezdődik, ugye? Persze a rajzfilmben is csak afrok zúznak vmi roncstelepen a nowhere közepén, és csúnya gonosz rasszista - ku klux klános - gárdista arcok akarják elkobozni a grundjukat. Ahogy meghallják, hogy a kiscsaj sír, mert ugye meghallják, egyből kimásznak hozzá segíteni... (csak azért, hallják a sírást, mert ő(Síró Varjú) a rajzoló haverjának unokája- hjah persze... Fat Albert (nevezzük Zsírsámánnak) és bandája Cosby kids ( Retro - Sze.Fo. Fekete Párducok) kiszabadulnak a 2D fogságából, és próbálnak beilleszkedni az egy d-vel több életbe. Gáz van, hamarosan elkopnak - hahah -nem maradhatnak sokáig itt. Zsírsámán beleszeret az aktuális félvér jócsajba (Lauri-Lóri), jajaj, suli cool arca Rasta kölök má' előbb kiszemelte magának Lórit.
Rasta kölök atléta ezért kihívja Zsírsámánt futóversenyre. Fogyatékos Fekete Párducok figyelmeztetik Rastát, 250 kilo nagyon gyors, ne kezdjen ki vele... táv 1000 méter és ahogy az H.Wood-ban szokott lenni Zsírsámán ráver egy 100-ast Rastára - úgyhogy néha hátrafelé fut... Sámán csak 40-szer mondja el a film során, hogy őt problémamegoldásra teremtették, nem értem miért, mikor semmit nem old meg, sőt.... Síró Varjú örül, mert egyik Fekete Párduc beleszeret és megy az Áj lóv jú, nah KIRÁj. Lóri-Sámán kapcsolat szerencsére nem jön össze, mert vissza kell menni a koszos kis telepre - nagy kár, igazán-...(de azért tv-n keresztül majd tartják a kapcsolatot, és majd még kimásznak a kis fekete dobozból, ha tehetik.( ha lesz Fat Albert II , mert ez arra utal, akkor olyan heavy artillery-t kérek a 21th Century FOX stúdiójára, hogy még)


Címkék: kritika film sss nightmare

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjekt.blog.hu/api/trackback/id/tr74154684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása